Az Oppo bemutatta az új “vízesés” kijelzőjét

0

Az Oppo szinte mindig meglep minket valami érdekes új fejlesztéssel, legutóbb például a kijelző alá épített láthatatlan kamerájukat villantották meg, most pedig egy úgynevezett “Waterfall Screen” nevű megoldást leplezte le.

A név nem véletlen, az új kijelző ugyanis olyan mértékben hajlított két oldalt, hogy az valóban egy vízesésre emlékeztet. Egyébként 88 fokról van szó, vagyis szinte teljesen derékszögig hajlik a panel. Az alábbi fotók egy részén egy Oppo Find X (bal oldalt) mellett pózol az új megjelenítőt használó prototípus (jobb oldalt).

Egyelőre nem árult el az Oppo túl sok részletet, csak néhány képet kaptunk az új fejlesztésről, de az jól látszik, hogy egyáltalán nincsenek oldalsó gombok a mobilon, ezek szerepét is a kijelző veheti át.

Az egész koncepció lényege egyébként az, hogy minél nagyobb kijelző/előlap arányt érjenek el, és az eredmény valóban lenyűgöző, alig van keret a megjelenítő körül. A hátlapról egyelőre sajnos nincs fotó, és azt sem tudjuk, hogy a szelfikamerát hogyan oldották meg, ez valószínűleg csak később derül majd ki.

Via GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid