117 sport üzemmóddal debütált a Xiaomi Mi Watch Revolve Active okosóra

0

Új okosórát jelentett be a Xiaomi, amely a Mi Watch Revolve Active nevet viseli, és elsősorban az aktív életet élő felhasználókat célozza meg. A június 25-én forgalomba kerülő okosóra cirka 135 dollárért lesz kapható, ezért az összegért cserébe 117 sport üzemmód, AMOLED képernyő, akár 22 napos üzemidő, Bluetooth 5.0 modem, beépített navigáció, vízálló külső burkolat, valamint beépített mikrofon és hangszóró jár számos egyéb mellett.

Az okosóra képernyője egy 1,39 hüvelykes AMOLED konstrukció. A kerek kialakítású panel 454 x 454 képpontos felbontást kínál, a kijelző pedig a Corning Gorilla Glass 3 bevonat védelmét élvezheti karcokkal és más fizikai hatásokkal szemben.

A Xiaomi Mi Watch Revolve Active belsejében lévő Bluetooth 5.0 modem képes stabil vezeték nélküli kapcsolatot kiépíteni bármilyen legalább Android 4.4 vagy iOS 10 operációs rendszert futtató eszközzel. Ha létrejött az összeköttetés, akkor rendelkezésre áll majd a zenevezérlés és a kameraelsütő funkció, illetve beépített mikrofonnak és hangszórónak köszönhetően kapcsolatba lehet lépni az intelligens asszisztenssel, Alexával is.

A készülék külső burkolata ellenáll a víznek az 5 ATM szabványnak megfelelően. A 45,9 x 53,35 x 11,8 mm-es és 32,5 grammos testben számos érzékelőnek sikerült helyet szorítani. A szokásos pulzusmérő, gyorsulásmérő, giroszkóp, elektronikus iránytű, barométer és fényérzékelő mellett navigációs rendszer is szerepel a felhozatalban, amely támogatja a GPS mellett a GLONASS műholdakat is.

A Xiaomi Mi Watch Revolve Active okosóra képes mérni a vér oxigénszintjét, monitorozza az alvás minőségét és időtartamát. A még hatékonyabb edzések érdekében 117 (!) sport üzemmód áll rendelkezésre, ezek közül 17 professzionális, a többi pedig kibővített sportmód.

Az okosóra burkolata alatt egy 420 mAh kapacitású akkumulátor található, amely normál használat mellett 14 napos üzemidőt biztosít, bekapcsolt navigációval pedig nagyjából 50 óra működés lehetséges egyetlen feltöltéssel. A Xiaomi Mi Watch Revolve Active okosóra forgalmazása Indiában, a Xiaomi saját online üzleteiben és a helyi Amazon oldalán keresztül zajlik majd. Arról még nincs információ, hogy más piacokon is megjelenik-e a kütyü.

Forrás: GizChina

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid