Xiaomi Mijia elektromos borotva akcióban

0

Kedvenc gyártónk lassan minden területen jelen lesz valami aprósággal, és most a fürdőszobába igyekszik becsempészni a technikát, méghozzá egy modern villanyborotva személyében.

A Xiaomi Mijia elektromos borotvája 3 fejjel rendelkezik, melyek 360 fokos borotválás tesznek lehetővé, így tökéletesen illeszkedik az arcunkhoz. Száraz és nedves borotváláshoz egyaránt tökéletes, és hála az IP67-es szabványnak vízálló is.

Egy töltéssel akár 120 percig is elmegy, így a hordozhatósággal sem lesz gondunk. Ha pedig mégis lemerül, egyszerűen USB-n keresztül fel tudjuk tölteni, persze ha nálunk van a dokkolója. A dizájn tetszetős, és kézbe illő, lekerekített formákat kapunk.

A szokásos sima mód mellett kapunk turbó fokozatot is, amely még hatékonyabban nyirbálja szőrzetünket, és kifejezetten jól jön, ha sietnünk kell, bár ilyenkor azért jobban is merül a kütyüt.

A Xiaomi Mijia villanyborotva jelenleg 45.99 dollárért rendelhető a Tomtop webshopjából, ami kb. 11.800 Ft. Ha szeretnétek egy ilyen borotvát, akkor ezen a linken rendelhetitek meg.

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid