Xiaomi NexTool 6 az 1-ben zseblámpa bemutató

0

A Xiaomi Nextool 6 az 1-ben multifunkciós zseblámpa segítségével még véletlenül sem járhatsz úgy, mint egy olcsó horrorfilm főszereplője. A készülék képes akár 240 méterre is elvilágítani 1000 lumen fényerővel, a belsejében található akkumulátor tölti a különböző eszközöket, ha pedig tényleg rosszra fordul a helyzet, akkor lehet szirénázni, illetve SOS fényjeleket leadni a segítségével. Ha táborozni indulsz, kirándulni, akkor mindenképpen érdemes magadnál tartani egy ilyen szerkezetet, biztos, ami biztos.

A Xiaomi Nextool 6 az 1-ben multifunkciós zseblámpa most 25,99 dolláros áron rendelhető a GB$NEXT6IN1 kuponkóddal a GearBest jóvoltából, ami magyar valutára átszámítva nagyjából 7.700 forintot jelent. További részletek és megrendelés erre a linkre kattintva!

Külső

Spoiler alert: ez egy zseblámpa. Nagyjából hasonlít is a többi azonos funkcióval rendelkező készülékre, annyi kivétellel, hogy az oldalán található egy másodlagos fényforrás, ami akkor jön majd jól, amikor mondjuk egy fix helyen szeretnénk világosságot varázsolni, gondoljatok mondjuk a sátor belsejére. Aztán amit még nem szoktunk látni más lámpákon, az az elforgatható mágneses rész, amit ennek a készüléknek az oldalára szereltek, így sok helyre oda lehet tapasztani az eszközt.

Hogy a száraz adatokat se hagyjuk ki, ez egy 34 x 160,5 mm-es térbeli méretekkel rendelkező, 203 grammos készülék. Vízbe merítve nagy valószínűséggel tönkremegy, de a fröccsenő víz, az eső vagy egy kis por jó eséllyel nem tesz benne kárt, erről biztosít bennünket az IPX4 minősítés. A lámpa valóban multifunkciós, és bár tényleg nem erre találták ki, ha nagyon muszáj, önvédelmi eszköznek sem utolsó, már csak a méretét és fém külső borítását tekintve sem.

Funkciók

A Xiaomi zseblámpa 1000 lumenes maximális fényerővel büszkélkedhet, amivel akár 240 méterre is képes elvilágítani. A kivilágított terület mérete, illetve a hatótávolság állítható, tőlünk függ, milyen módon használjuk a készüléket. Nem mellesleg az üzemidő is ettől fog függeni, de erről majd később.

A zseblámpa oldalán lévő világítás több dologra is jó, ugye ahogyan az előbb említettük, egy adott területet simán meg lehet vele világítani, ám mivel vörös fénnyel is tud ragyogni, és villogni is tud, használható segélykérésre, vészjelzésre.

Az oldalsó spotlámpa fényerőssége is állítható, így helyi megvilágításra is tökéletes a lámpa. Ha pedig tényleg nagy bajban vagyunk, netán eltévedtünk, akkor a lámpával szirénázni is lehet.

Üzemidő

A Xiaomi lámpájának belsejében egy 2600 mAh kapacitású akkumulátor található, ami alkalmas más eszközök töltésére is, tehát powerbank gyanánt is használhatjuk. Szintén egy valódi lifesaver funkció kint a vadonban. A lámpát USB-C csatlakozón keresztül lehet tölteni, a folyamat nagyjából három és fél órán át tart, áramforrás gyanánt pedig szinte bármilyen telefontöltőt, laptopot vagy ilyesmit használhatunk. A multifunkciós zseblámpa üzemideje nyilvánvalóan attól függ, hogy mekkora távolságot, milyen fényerővel próbálunk megvilágítani.

Amennyiben maximális fényerővel szeretnénk világítani, két és fél óra működés lehetséges, de erre valószínűleg ritkábban lesz szükség, az 1000 lumen már nagyon erős. Közepes fényerő és 100 méter távolság mellett a lámpát nagyjából hat órán át lehet használni, kisebb távolság és a lehető leggyengébb, vagyis 40 lumenes fényerővel pedig egy teljes napon át lehet világítani vele. A zseblámpa oldalsó világítóteste nagyjából 15 méteres területet képes fénybe borítani, és négy órán át tudja ezt egyetlen feltöltéssel.

A Xiaomi Nextool 6 az 1-ben multifunkciós zseblámpa most 25,99 dolláros áron rendelhető a GB$NEXT6IN1 kuponkóddal a GearBest jóvoltából, ami magyar valutára átszámítva nagyjából 7.700 forintot jelent. További részletek és megrendelés erre a linkre kattintva!

 

Egyébként most rengeteg jó Xiaomi cuccot leáraztak, érdemes megnézned az alábbi válogatást:

 

Fontos tudnivalók: Kis összegű rendelés esetén garantáltan nincs vámolás (35 euró vagy ~40 dollár alatt), drágább termék esetében pedig vásárolj EU raktárról vagy válassz valamilyen vámmentes szállítást (pl. Priority Line/EU Priority Line). A kupont (ha van) a rendelés során tudod beírni, csak utána csökken le a termék ára. Fizetni mindenképpen PayPallel ajánlott külföldi oldalakon, mert ez védi a vásárlót, vagyis Téged.

További hasznos linkek:

Forrás: Banggood

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid