TOP Xiaomi és OnePlus mobilok Black Friday akcióban!

0

Egy rakat népszerű Xiaomi és OnePlus telefont árazott le a GearBest a 2019-es fekete péntek alkalmából, érdemes átnézni a listát! A mobilok mellett további Black Friday akciókat is találsz a cikk végén.

Xiaomi okostelefon kuponválogatás

Íme a legfrissebb Xiaomi kuponok, számos típus ára csökkent, vannak nagyon jó ajánlatok! Az egyes verzióknál azt is nézd, hogy milyen kiszerelés (RAM és tárhely), sok esetben jobban megéri a nagyobbat venni, mert alig van különbség. Az árak a vásárlás során csökkennek le, a rendelés véglegesítése előtt tudod beírni a kupont!

Redmi 7A

Redmi 8A

Redmi 8

Redmi Note 8

Redmi Note 8T

Xiaomi Mi 9 Lite

Xiaomi Mi 9T

Xiaomi Mi 9T Pro

Xiaomi Mi Note 10

 

OnePlus kuponok

OnePlus mobilok jelentősen a hivatalos európai árak alatt:

 

 

GearBest Black Friday 2019

Ha nem telefont keresel, vagy nem találtad meg a listából a neked tetszőt, akkor nézz szét az alábbi akciós oldalakon is. Rengeteg jó cuccot áraztak le:

Szokás szerint vannak “átlagos” akciók is normál kedvezményekkel, de ki lehet fogni valóban jó árakat, van néhány olyan termék is, ami most a legolcsóbb. Ajánlott átnézni legalább 1-2 oldalt, és ha szerencséd van, közben megjelennek Black Friday-es dobozok, ezeket nyisd ki, kuponok lehetnek bennük.

Ha pedig még nem fáradtál el, akkor mindenképpen pörgesd meg a szerencsekereket, amit ezen a linken találsz. A fődíj egy Xiaomi Mi Note 10, de ha ez nem is jön össze, szinte minden pörgetésre bead valamilyen kupont, amit később felhasználhatsz a vásárlásnál.

 

Megjegyzés: az összes felsorolt telefon hivatalos Global verziós, vagyis van bennük magyar nyelv, és teljes körű 4G támogatással bírnak. A kupont a rendelés során, a véglegesítés előtt lehet beírni. Az árak biztosítás nélkül értendők, ezt alapból hozzáadja a rendszer, de ki lehet kapcsolni, ha valaki nem kéri. Vám- és áfamentes szállítás: 40 dollár alatt nincs vámolás, fölötte a Priority Line szállítási mód ajánlott (a rendelési oldalon már Netherlands Registered(PDM) vagy EU priority Line(DPD) látszik, mindkettő működik). Külföldi oldalakon mindig PayPallel érdemes fizetni.

Nem vásároltál még a GearBest-en? Itt találsz magyar rendelési útmutatót.

A vámmentes szállításról itt olvashatsz további infókat.

Ha pedig a garancia érdekel, akkor ezt a cikket olvasd el.

Forrás: GearBest

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid