Tényleg ilyen csúnya lesz a Samsung Galaxy S11 nagyobb verziója?!

0

A Galaxy S11 és az S11e után a legnagyobb modell, vagyis a Galaxy S11+ dizájnja is kiszivárgott, és bár nyilván a szépség egy szubjektív dolog, az biztos, hogy elég megosztó lesz a nagyobb verzió formavilága, főleg a hátlapi kamerák esetében.

Már a két kisebb modell is méretes hátlapi kameraszigettel hívta fel magára a figyelmet, a Galaxy S11+ esetében azonban még nagyobb lehet a szenzorok számára kialakított rész. Az alábbi renderek szokás szerint @OnLeaks-től származnak, és bár még messze nem hivatalosak, már a végleges dizájn és méretek alapján készültek.

Brutálisan nagynak tűnik a hátlapi kamerasziget, ráadásul vastag is lesz, @OnLeaks szerint ugyanis az alapból 8,8 mm vékony mobil 10,2 mm-es lesz a kameráknál, vagyis 1,4 mm-es lehet a kiálló rész. A kijelző pedig 6,9 colos lesz, és természetesen ebbe kerül majd beépítésre az ujjlenyomat-olvasó.

Egyébként van még remény, egy másik kiszivárogtató szerint nem teljesen pontosak ezek a renderek, de azt nem árulta el az illető, hogy miben térnek el a végleges készüléktől. Nagyrészt azonban be szoktak jönni @OnLeaks képei, tehát minden bizonnyal valami ilyesmi lesz a Galaxy S11+.

Forrás: @OnLeaks

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid