Képeken pózol a Samsung Galaxy S11e

0

A normál Galaxy S11 után az S11e-ről is érkeztek renderképek, amelyek már viszonylag pontosan megmutatják a készülék végleges dizájnját.

A képek forrása ezúttal is @OnLeaks, aki számos csúcsmobilt buktatott már le idő előtt, így nem igazán van okunk kételkedni a megbízhatóságában. Bár ezek a vizuális anyagok még nem hivatalosak, de a valós jellemzők alapján készültek, így mindenképpen valami hasonló lesz a Samsung Galaxy S11e, már ha persze ez lesz a végleges név, ezt egyelőre még nem tudjuk.

Ami viszont biztosra vehető, hogy búcsút inthetünk az egyenes kijelzőnek, ezúttal már a legkisebb modell is hajlított, “edge” szélekkel jön. Kétségtelenül látványos ez a fajta megjelenítő, de a hasznossága és praktikussága már eléggé vitatott. A kameralyuk szintén megosztó, de egyelőre marad, csak kisebb lesz, és középre költözik. A képátló pedig 6,2-6,3 col lehet, ha hihetünk az eddigi pletykáknak.

Ami még szembetűnik, az a hátlapi kamerák megújult elrendezése, az egész apparátus a bal felső sarokban lesz, és a szenzorok állított téglalap alakban helyezkednek majd el.

Az S11 mobilok három méretben jelenhetnek meg, a bemutatót valamikor februárban tartják, a megjelenés pedig márciusban várható.

Forrás

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid