Holnap érkezik a Huawei MatePad Pro

0

A tablet iparág nem igazán szárnyal mostanában, ennek számos piaci és egyéb oka van, ezekbe inkább ne menjünk bele. Az is tény, hogy ami az Android rendszerű felsőkategóriát illeti, nincs nagy verseny, néhány Samsung modellen kívül alig akad méltó prémium tablet. A Huawei azonban nem szeretne lemondani erről a termékkategóriáról, és hamarosan be fognak mutatni egy minden ízében csúcskategóriás tabletet, a MatePad Pro-t, amit egy aprócska kiegészítő tesz majd még produktívabbá.

A készülék érkezése a holnapi napon, vagyis november 25-én várható, és azt is tudjuk, hogy kapni fog egy stylust, vagy ahogyan ebben az esetben nevezik, M-Pen-t.

Így a Huawei táblagépe hasonló lehetőségeket fog biztosítani, mint az Apple Pencillel felszerelt iPad Pro modellek, illetve a Samsung Galaxy Tab S6. A korábbi szivárogtatások szerint a készülék saját billentyűzettel, valamint egy olyan megjelenítővel érkezhet, amin aprócska bevágás ad otthont az előlapi kamerának. Hasonlót eddig nem lehetett látni a tabletek világában, vélhetően ez lesz az első modell “lyukas” kijelzővel.

Persze azon lehetne vitázni, hogy mennyire néz ki jól ez a megoldás, az viszont kétségtelen, hogy a MatePad Pro komoly hardveres teljesítménnyel fog rendelkezni. Hivatalosan eddig semmit nem fedtek fel a készülék jellemzőiből, de a szóbeszédek szerint házon belül fejlesztett Kirin 990 lapkakészlet végezheti a számításokat a belsejében, jelenleg ez a numero uno a Huawei chipsetei között. 8 GB RAM, valamint 256 GB belső tárhely mellett tényleg méltó lesz arra, hogy a legjobbak között emlegessék a táblagépet, ráadásul a burkolat alatt lévő 6000 mAh kapacitású telep támogatni fogja a 40W-os gyorstöltést is, utóbbit a 3C hivatalának dokumentumai is megerősítették. Már csak az kell, hogy kapjon egy jó árazást, és borítékolható a siker, reméljük így is lesz. Bár a cég kapott egy újabb haladékot az amerikai szankciókra, azért azt sem volna hátrányos tudni, vajon lesznek-e Google-szolgáltatások az újdonságon vagy sem, hiszen ez sokak esetében döntő tényező lehet, mielőtt megvásárolják a MatePad Pro-t.

Forrás: GizChina

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid