Íme 3 remek Xiaomi porszívó, amik most EU raktárról akciósak

0

A modern technológia fejlődése nem csupán az adatok szabad áramlásara, hanem a mindennapi feladatok megkönnyítésére is jótékony hatást gyakorolt, egyre több olyan háztartási eszköz létezik, ami gyorsabbá, netán kényelmesebbé teszi a takarítást, a mosogatást, és a többi undok házimunkát. Az alábbi Geekbuying válogatásban a porszívók lesznek főszerepben, és ezzel együtt a lakás tisztasága, amit sosem volt még ilyen egyszerű megőrizni, mint ezekkel a szerkezetekkel.

Xiaomi Viomi V2 Pro robotporszívó

Most egy teljes kampány épül erre az nemrégiben bemutatott gépre, ami ha esetleg nem hallottál volna róla, ár/érték arányban az egyik legjobb robotporszívór a piacon, mely nem csupán a piszkot szívja, de fel is mos, ez pedig kvázi kötelező funkció mindazoknak, akiknek pici gyermekük van, vagy netán kis kedvencet tartanak a lakásban. Lézeres navigáció, hogy tökéletesen felmérhető legyen a környezet, 2100 Pa szívóerő, hogy a piszoknak esélye se legyen, és fejlett okostelefonos vezérlés virtuális fallal és más hasonló király funkciókkal, hogy minden a te irányításod alatt álljon a takarítás elejétől a végéig. A gépezet nagyjából két órán keresztül képes üzemelni, és amikor már alacsony az akkufeszültség, visszatér a töltőállomásra, majd ha ismét tele van a telep, ott folytatja a melót, ahol abbahagyta. A készülék európai raktárból érkezik, és nagyjából 114.000 forintnak megfelelő összegért lehet a Tiéd szállítással együtt, amíg a készlet tart. További részletek ezen a linken!

Xiaomi Jimmy JV65 vezeték nélküli porszívó

A nevében a megboldogult táncdalénekest idéző készülék képes úgy működni, hogy nem szükséges számára hálózati energiaellátás, igaz, egy robotporszívóval ellentétben a munkát nekünk kell elvégezni, de ez a lehetőség, mármint az akkumulátoros üzem, nagyon sok helyzetben eszméletlen nagy segítség. A gépezetben található motor 100 000 percenkénti fordulatot végez, így nagyon komoly, 22.000 Pa szívóerővel bír, ráadásul akár 70 percen keresztül üzemel egyetlen feltöltéssel. Mivel nekünk kell a masinát a kezünkben tartani, a Xiaomi koponyái gondoskodnak arról, hogy a súlya alatt ne szakadjon le a karunk, a szerkezet könnyű és egyszerűen kezelhető. Többféle fej jár hozzá, és használható hosszabbító csővel vagy anélkül, tehát egy igen praktikus eszközről van szó, amit simán kivihetsz akár autót takarítani is. A termék ezúttal is európai raktárból érkezik, szóval pár nap alatt befut hozzád, és nem kell félned semmilyen extra költségtől. Ha igyekszel, akkor a JV65ONLY20 kuponnal olcsóbbá (~80 ezer Ft) teheted a rendelésed, de ez a kupon csak 20-szor használható fel! További műszaki részletek és megrendelés erre a linkre kattintva!

Xiaomi Jimmy JV63 vezeték nélküli porszívó

Ha tetszik az akkus porszívó koncepciója, de mondjuk nem akarsz ennyi pénzt szánni a projektre, akkor érdemes elgondolkodni egy másik modell beszerzésén, ami nemileg olcsóbb, viszont ugyanúgy jól használható, mint drágább testvére. A készülék ugyanolyan fordulatszámot képes produkálni, mint a másik modell, de kicsit kisebb a szívóerő, és itt 60 perces üzemidő áll rendelkezésünkre, hogy leszámoljunk a piszokkal.

A számos kiegészítővel ellátott géppel ez nem lesz megoldhatatlan feladat, és mivel a porszívó újfent kis súllyal és könnyű használattal kecsegtet, maga a takarítás sem lesz megerőltető. Alapjáraton cirka 80 ezer forintos áron rendelhető a készülék, viszont van egy korlátozottan felhasználható kuponunk, a JV63ONLY20, amivel az összeg 67 ezer forintra mérséklődik (csak 20 db-ig jó ez is). További részletek és megrendelés ezen a linken!

Forrás: Geekbuying

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid