Notch és kameralyuk nélkül jön a Redmi K30 Pro

0

A Redmi K20 mobilok, ami hozzánk Xiaomi Mi 9T néven jutottak el, nagy sikert arattak a kedvező árukkal és a bevágásmentes kijelzőjükkel. A Redmi K30 és a Redmi K30 5G dupla kameralyukas megoldása éppen ezért sokakban csalódást kellett, de van egy jó hírünk: a hamarosan érkező K30 Pro visszatér a gyökerekhez

Nemrég kikerült egy hivatalos plakát, amely a Xiaomihoz tartozó almárka új csúcsmobiljának, a Redmi K30 Prónak a bemutatóját promózza. A készülék márciusban debütál (pontos dátum még nincs), és jól látható módon nem lesz semmiféle bevágás a képernyőjén.

A legvalószínűbb az, hogy a Redmi K20 mobilokhoz hasonló, pop-up szelfikamerás megoldást kap a K30 Pro, de ez persze nem derült ki egyértelműen a képről. Túl sok más lehetőség mondjuk nincs, hiszen a kijelző mögé szerelt kamerák ideje még nem jött el.

A mobil a hírek szerint Snapdragon 865 processzorral jön, támogatni fogja az 5G hálózatokat, a fő kamerája 64 MP-es lehet, és egy 4700 mAh-s aksiról is szólnak a hírek 33W-os gyorstöltéssel.

Via AndroidAuthority

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid