6000 mAh-s aksival és AMOLED kijelzővel érkezett a Samsung Galaxy M31

0

Végre megérkezett 2020 első Samsung Galaxy M szériás okostelefonja, íme a Galaxy M31. A készülék alapvetően a tavalyi Galaxy M30 és M30s modellekre épül, viszont a kamera rengeteget fejlődött, friss az operációs rendszer, és természetesen ezúttal is megkapjuk az óriási méretű, 6000 mAh kapacitású akkumulátort.

A készülék megjelenítője 6,4 colos, Full HD felbontású, és a gyártás során Super AMOLED panelt használnak. A kijelző képaránya 19,5:9 és egy apró, U-alakú szenzorsziget található a felső részén, ami egy 32 megapixeles kamerának ad otthont.

A polikarbonátból készült hátlapon összesen 4 kamera virít, az elsődleges szenzor 64 megapixeles, és a Samsung Tetracell pixelösszevonó technológiáját használja, amivel 16 megapixeles fotókat kapunk. A hátlapot ékesíti továbbá egy 8 megapixeles ultraszéles látószögű egység, egy 5 megapixeles makró kamera, valamint egy szintén 5 megapixeles mélységérzékelő. Ugyanúgy a hátoldalon foglal helyet az ujjlenyomat-olvasó.

A készülék belsejében Exynos 9611 lapkakészlet végzi a számításokat, amely mellé 6 GB operatív memória, valamint 128GB UFS 2.1-es belső tárhely jár, utóbbi egyébként micro SD kártya segítségével bármikor bővíthető.

A Samsung Galaxy M31 Android 10 operációs rendszert futtat, amelyet a dél-koreai vállalat saját fejlesztésű felhasználói felülete, vagyis a One UI 2.0 lát el extra funkciókkal és egyedi, semmivel össze nem téveszthető kinézettel. A készülék kétségtelenül legmenőbb hardveres összetevője a 6000 mAh kapacitású akkumulátor, ami támogatja a 15 wattos gyorstöltést is, maga a folyamat USB-C csatlakozón keresztül történik.

A telefon szembemegy a jelenlegi trendekkel, és továbbra is megtartja a fülhallgató kimenetet, sőt a burkolat alatt FM rádiót is találunk, akik viszont inkább használnának valamilyen vezeték nélküli fülhallgatót, örömmel fogják konstatálni, hogy a mobil belsejében Bluetooth 5.0 modem is helyet foglal.

A Samsung Galaxy M31 kapható lesz fekete és kék színekben, a kezdőára pedig 208 dollárnak megfelelő rúpia, amiért cserébe 4/64 GB-os kiszerelést kapunk, viszont ha a 6/128 GB-os verziót szeretnénk, 222 dollárnak megfelelő összeget kell leszurkolni helyi valutában. A rúpiára való hivatkozásból már valószínűleg kitaláltátok, hogy a telefon első körben Indiában lesz kapható, a forgalmazás március 5-én kezdődik. Nemzetközi értékesítésről egyelőre nem esett szó.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid