Megvannak az új Sony telefonok árai

0

A Sony nemrég mutatta be új készülékeit, az Xperia 1 II-t és az Xperia 10 II-t, nem sokkal előttük pedig az Xperia L4 is debütált. Eddig nem lehetett tudni az áraikat, most viszont kiderültek a pontos összegek.

Az új csúcsmodell, vagyis a Sony Xperia 1 II 1199 eurós ajánlott fogyasztói árat kapott, ami átszámolva 405 ezer Ft, de persze ennél akár magasabb is lehet majd a magyarországi ár. A készülékből egyetlen verzió van, ami 8 GB RAM-mal, illetve 256 GB tárhellyel jön, és támogatja az 5G hálózatokat. A megjelenés tavasszal várható.

Sony Xperia 1 II

A középkategóriás Sony Xperia 10 II szintén tavasszal érkezik, egy verzióban (4G, 4+128 GB), és ez 369 euróba kerül majd, ami átszámolva 125 ezer Ft.

Sony Xperia 10 II

Az Xperia 1 II-ről és az Xperia 10 II-ről itt írunk bővebben. Ezekkel együtt debütált egyébként a professzionális felhasználásra szánt Xperia Pro is, de ennek az ára egyelőre nem ismert.

Az Xperia L4 pedig egy alsó-középkategóriás versenyző MediaTek processzorral, 3 GB RAM-mal és 64 GB tárhellyel, és ez lett az első notch-os telefonja a Sony-nak. A mobil 199 eurós árcédulát kapott, ami durván 67.500 Ft.

Mit szólsz ezekhez az árakhoz?

Via GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid