Már rendelhető a Xiaomi Redmi Note 5 Global verzió

0

A Xiaomi Redmi Note 5 (Pro) a felső-középkategória egyik legjobb ajánlata lehet idén, és már meg is indult a készülék nemzetközi előrendelése, ráadásul meglehetősen kedvező áron.

A név körül van egy kis kavarodás, hiszen az Indiában bemutatott Redmi Note 5 Pro csak szimplán Redmi Note 5 néven érkezett a nemzetközi piacokra, tehát a két készülék nagyrészt megegyezik. Ami fontos, hogy az utóbbi modellből van Global verzió B20-as LTE támogatással, így akinek bejön a telefon, mindenképpen ezt a kiadást kell keresnie.

A készülék előlapja megegyezik a Redmi 5 Plus-szal, tehát itt is egy 5.99 colos, 18:9-es Full HD+ IPS kijelzőt kapunk lekerekített sarkakkal és vékony kávával. Hardveresen azonban már a friss Snapdragon 636-ot dolgozik a mobilban, ami nagyon jó teljesítménnyel, és a 3 vagy 4 GB RAM, illetve a 32 vagy 64 GB tárhely is bőségesnek tűnik.

A hardver mellett a kamerák terén történt komolyabb előrelépés a Redmi 5 Plus-hoz képest, itt a hátlapra egy 12+5 MP-es duál kamera került dupla fázisdetekciós autofókusszal, portrémóddal és AI (mesterséges intelligencia) rásegítéssel. Az előlapon pedig egy 13 MP-es szenzort találunk, szintén AI támogatással, és még arcfelismerést is kapunk az ujjlenyomat-olvasó mellé.

Az akkumulátor 4000 mAh-s, ami kiváló üzemidőt sejtet, és említést érdemel még a Bluetooth 5.0 támogatás, valamint a legújabb MIUI 9 felület.

A Xiaomi Redmi Note 5 előrendelése nemrég indult meg a Gearbest weboldalán, ahol 216.99 dollárt kérnek a készülékért (3 GB RAM-os modell). EU Express szállítással garantáltan nem vámolják meg a csomagot, így 60 ezer Ft-ra sem jön ki a végösszeg. Részletek és rendelés az alábbi linkeken:

Neked hogy tetszik a Xiaomi új mobilja?

Forrás: Gearbest

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid