Kikerült a Huawei P20 modellek teljes specifikációja és a hivatalos árak

0

Bár hivatalosan csak holnap mutatják majd be a mobilokat, a Huawei P20-as család teljes specifikációja kikerült, ugyanis egy német áruházban lencsevégre kapták a telefonokhoz készített ismertetőket.

A német Saturn áruházban készültek a képek, ezért teljesen hitelesnek tekinthetők. Szerencsére mind a három típust lekapták, így teljes képet kapunk a köztük lévő különbségekről.

A nagyágyú a Huawei P20 Pro lesz, ami 899 eurós áron (281.000 Ft) kerül majd forgalomba (legalábbis a Saturnban), és a brutális specifikáció mellé még egy különleges, 40 MP-es tripla kamerás megoldással is felszerelték.

Huawei P20 Pro

A sima P20 is a felső kategóriába tartozik, hiszen ő is megkapta a Kirin 970-es chipet, ám elvettek pár dolgot a nagytesóhoz képest (kevesebb RAM, csak duál kamera és kisebb aksi). Az ára így 649 euróra mérséklődött (203.000 Ft).

Huawei P20

A legkisebb modell a P20 Lite lesz, ami szerényebb hardvert kap, ám cserébe karcsúbb árcédulával érkezik, így 369 eurót kell majd érte fizetni (115.000 Ft).

Huawei P20 Lite

A P20 családot március 27-én Párizsban mutatják majd be, és a gyártó véleménye szerint a riválisoknál jobb készülékeket sikerült alkotniuk. Holnap kiderül.

Forrás: Gsmarena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid