Xiaomi WalkingPad A1 sétapad, M365 Pro elektromos roller és Huawei 360 fokos kamera áron alul

0

Ismét a Tomtop akciói közül válogattunk, és találtunk néhány érdekességet. A Huawei mobilokhoz szánt 360 fokos kamerája például most kifejezetten olcsó, és a Xiaomi sétapadja is jó vételnek tűnik, nem beszélve az M365 Pro elektromos rollerről, amit nem láttunk még ennyire kedvező áron.

Xiaomi M365 Pro elektromos roller

A Xiaomi M365 Pro, vagy más néven Mijia Electric Scooter Pro a gyártó eddigi legjobb elektromos rollere, a sima M365 továbbfejlesztett verziója. A jármű lelke egy 300W teljesítményű motor, ami 25 km/óra végsebességet jelent, és azt, hogy a szerkezet simán megbirkózik a 15 fokos emelkedőkkel is. A rollerben lévő 12,8 Ah kapacitású akkumulátor a gyári adatok szerint akár 45 km hatótávra is elegendő, persze ez nagyon sok tényezőtől függ. Az alap M365-höt képest viszont nagyságrendekkel tovább bírja a Pro verzió (kb. másfélszeres hatótáv), és más fejlesztések is történtek (erősebb motor, van kijelző, stb.), így ha megteheted, akkor mindenképpen ezt érdemes választani.

A Xiaomi elektromos rollere 100 kg teherbírású, és egy praktikus, összecsukható, könnyen szállítható kivitelt kapunk. A jármű belsejében található akkumulátor töltéséhez 8-9 óra kell, így mire végzel a munkával vagy az iskolával, ismét tele lesz a “tank”. Az eszköz most az eddigi legjobb áron kapható, 489,99 dollárért lehet lecsapni rá EU raktárról. Németországból kb. 3-5 nap alatt megérkezik a csomag mindenféle extra költség nélkül, és a szállítás is ingyenes. A végösszeg így olyan 148 ezer Ft lesz. További részletek és rendelés ezen a linken.

Xiaomi WalkingPad A1 összecsukható sétapad

Ez is egy érdekes Xiaomi termék, amiről eddig nem sokat hallottunk, de igazából nagyon hasznos lehet az egészséges életmódra törekvők számára. Ha valaki sokat van egy helyhez kötve, például a munkája miatt, akkor egy ilyen eszközzel megoldható, hogy mozgás közben csinálja az adott tevékenységet. De jó lehet akár tévézéshez is, hogy kicsit egészségesebbé varázsoljuk a szórakozást. A masina kifejezetten prémium kivitelű, és praktikus az összecsukható kialakítás miatt, nem véletlen, hogy 2019-ben rangos dizájn díjat is nyert. A vezérlése pedig egy kis távirányító segítségével történik.

A Xiaomi WalkingPad A1 eredetileg 499,99 dollárba kerül, de a NPY13081 kuponnal 375 dollárra csökken az ára, ráadásul EU raktárról jön, így gyorsan, vámmentesen megkapod! Részletek és rendelés ezen az oldalon.

Huawei CV60 360 fokos kamera

Egy kisméretű, egyszerű, telefonhoz csatlakoztató 360 fokos kamera a Huawei-től. Két darab 13 MP-es halszem kamerájával mindent lát a környezetében, így egyetlen kattintással teljes panorámaképeket vagy videókat lőhetünk a segítségével.

USB-C csatlakozó van rajta, és elvileg bármilyen androidos telefonnal működik, ami legalább Android 6.0-t futtat (és USB-C portja van). Az ára kifejezetten olcsó, most 31,99 dolláros áron rendelhető meg ingyenes szállítással, ami 9700 Ft. További infók és vásárlás ezen az oldalon.

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid