Négyféle Huawei Mate 30 mobil jön, mutatjuk őket képeken is!

0

Hamarosan bemutatják az új Huawei Mate 30 szériát, ami négy modellel debütál, és most mindegyikről érkeztek hiteles sajtóképek. Nézzük, mire számíthatunk!

Az alábbi képeket az egyik legismertebb és legmegbízhatóbb szivárogtató, Evan Blass osztotta meg Twitteren, így teljesen biztosra vehető a valódiságuk.

Huawei Mate 30

A csúcsmodell alap verziója az elődjénél kicsit nagyobb szenzorszigetet kap a duál szelfikamera miatt, ezt leszámítva elölről nagyon hasonló lesz a Mate 20-hoz, vagyis minimális a keretet és lapos a kijelző.

A hátlapon kör alakban találjuk a kamerákat, ujjlenyomat-olvasó pedig itt nem lesz, hiszen a kijelzőbe építik.

Huawei Mate 30 Pro

A Pro verzióról láthattunk már képet, de most újabbak érkeztek. A notch továbbra is széles, ami egy fejlett arcfelismerő rendszert rejthet a szelfikamerák mellet.

A kijelző még nagyobb mértékben hajlított, mint az előd esetében, ami meglehetősen jól néz ki, a praktikusságáról azonban megoszlanak a vélemények.

A hátlap dizájnja pedig megegyezik a sima Mate 30-cal.

Huawei Mate 30 Lite

A Mate 30 Lite gyakorlatilag megegyezik a Nova 5i Pro készülékkel, csak a neve más, de egyáltalán nem érdemes leírni, egy igen komoly felső-középkategóriás mobilról van szó.

Porsche Design Huawei Mate 30 RS

Ismét lesz egy speciális kiadás, ami teljesen eltérő dizájnt kap, és igazából már a luxus kategóriába esik. Tudásra a Mate 30 Pro-val egyezhet majd meg, de bizonyára lesz még pár extra ehhez képest is.

A Mate 30 mobilok bemutatóját szeptember 19-én tartják, vagyis már csak pár napot kell várni a hivatalos részletekre!

Forrás: @evleaksHuaweiCentral

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid