Akciós a Xiaomi legolcsóbb robotporszívója, a Xiaowa Lite

0

A Xiaomi új robotporszívójára többen is felkapják majd a fejüket, hiszen nagyon jó áron kapható. A Xiaowa Lite a gyártó eddigi legolcsóbb ilyen terméke (sok helyen simán csak Xiaowa néven fut, de a kettő ugyanaz).

A Xiaomi Xiaowa Lite robotporszívó árazása telitalálat, mivel a 149 dolláros összeg már-már egy átlagos porszívó árához közelít, így abszolút nem számít luxusterméknek. 1600 PA szívóerővel rendelkezik, ami tökéletesen megfelel a por, valamint kisállatok szőrzetének összetakarításához.

Okoskütyüről lévén szó, 10 szenzor segíti a tájékozódásban, és kiszámolja a legoptimálisabb útvonalat, miközben azt is figyelembe veszi, hogy éppen milyen felülettel van dolga. A 640 ml-es tartály bőven elegendő, egy átlagos méretű lakás kitakarításához.

2600 mAh-s akkumulátorral rendelkezik, így ezt a modellt 100 négyzetméter nagyságú otthonokig ajánlják, hiszen ekkora méretű házzal még gond nélkül boldogul. Amikor már fogytán van a szufla, akkor természetesen megkeresi a dokkolóját, hogy utána tovább gályázhasson. Egy töltéssel nagyjából 150 perces működésre számíthatunk.

A többi tulajdonságát a nagytesóktól örökölte, mivel max. 2 cm-es akadályon képes átmenni, és érzékelői lévén igyekszik megkímélni a bútorokat, miközben szépen kitakarítja a legeldugottabb sarkakat is. Természetesen támogatja a Xiaomi által kifejlesztett alkalmazást, így az irányítás és ütemezése is pofonegyszerű. Annyi különbség azonban van a drágább modellekhez képest, hogy ez nem rajzol térképet.

A Xiaomi Xiaowa Lite (nemzetközi verzió) nagyon jó áron szerezhető be a Geekbuyingtól, ahogy azt már beharangoztuk. Jelenleg 149.99 dolláros áron adják június 28-ig. A vámmentes HKEU Priority Line szállítás mondjuk elég drága, 67 dollár, de még így is olcsóbban jön ki, mint máshol, ráadásul garantáltan nem fogják megvámolni a terméket. Részletek és rendelés ezen a linken.

A robotporszívó mellett TV BOX kiárusítást is tart a Geekbuying. Néhány akciós típus:

  • H96 Mini – 35.99 dollár
  • Tanix TX3 Max – 36.99 dollár
  • iPazzPort KP62 világítós billentyűzet és légegér – 10.99 dollár

Forrás: Geekbuying

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid