Akciós a kenyérszimulátor a Google Play Áruházban

0

Amikor az ember azt hinné mindent látott, történik, vagy szembejön vele olyasmi, amiről addig fogalma sem volt, hogy létezik. És esetenként kiég tőle… Ha azt hittétek, hogy a kecskeszimulátor nagyon elvont, akkor ajánlom figyelmetekbe az I Am Bread nevű játékot, amiben egy szelet kenyér viszontagságos életét ismerhetitek meg. Az alkalmazás most pár napig akciós.

Gondolom még sosem bújtál egy nagy karéj kenyér bőrébe ezelőtt, bár a bőr ebben a kontextusban kicsit furán hangzik… Nos, itt a remek alkalom megtudni milyen kalandok várnak egy szelet kenyérre miután levágják a vekniről. Gondolom már most pukkadsz a röhögéstől, de hidd el nekem megírni ezeket a sorokat nem volt semmivel könnyebb, mint most neked átnavigálni magad rajtuk.

A játék lényege: egy frissen levágott szelet kenyér vagy,  és akkor válik teljessé az életed, ha pirítóssá váltál. Vigyázz, mert utad során, ami a konyhán át akár a külvilágba is elvezethet, számos akadály és kihívás vár rád, amelyek veszélyeztetik a finom ízed, amit mindenképpen meg kell őrizned. Kerüld el a padlót!

Az egész játék totál komolytalan, szerintem felér egy Fikusz Kukisszal végignézni az alig egy perces trailert, de a mellékelt képek is folyamatosan ingerlik a rekeszizmokat. Simán érdemes egy próbára, ki tudja utána lehet sülve-főve együtt lesztek… Ha gondolod a játék most egy pár napig akciós lesz, ami azt jelenti, hogy 1399 helyett mindössze 899 forintos áron a tiéd lehet.

Forrás: GooglePlay

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid