BlitzWolf termékek válogatása – Okos kütyük kedvező áron

0

Egyre többen ismerik a BlitzWolf termékeit, amelyek megfizethető áron kínálnak kifejezetten magas minőséget. Most összegyűjtöttük a gyártó néhány kiemelkedő kütyüjét, érdemes megnézned a listát, hátha valamelyik felkelti az érdeklődésed.

BlitzWolf BW-S5 QC3.0 18W gyorstöltő adapter

Minőségi Quick Charge 3.0-s gyortöltő EU-s csatlakozóval. Teljesen univerzális, szinte bármilyen telefonnal használható. Az ára mindössze 8.99 dollár, ezen a linken tudod megrendelni.

BlitzWolf BW-S7 QC3.0 gyorstöltő adapter 5 USB-vel

Egyszerre akár 5 készüléket is tudsz vele tölteni. 4 USB port 5V/2.4A leadására képes, már ez is elég jó, az ötödik (zöld) pedig támogatja a Quick Charge 3.0-s gyortöltést. Ha sok kütyöd van otthon, akkor nagyon jól jöhet egy ilyen. Az enyém már vagy másfél éve megvan és nagyon bevált. Az ára 23.99 dollár jelenleg, és itt lehet beszerezni.

BlitzWolf BW-P6 10000mAh QC3.0 Dual USB powerbank

2 db USB porttal ellátott powerbank Quick Charge 3.0 gyorstöltéssel. Ráadásul maga a külső aksi is gyorsan tölthető. Az ára 18.99 dollár, itt tudod megrendelni.

BlitzWolf BW-FWC1 vezetéknélküli Qi gyorstöltő

Egyre több mobil támogatja a vezetéknélküli töltést, ilyen töltőt azonban nem adnak hozzájuk gyárilag. A Blitzwolf Qi töltője teljesen szabványos, minden telefonnal működni fog, amelyik támogatja ezt a szabványt, az ára pedig csak 16.99 dollár jelenleg.

BlitzWolf BW-WP1 10000mAh Dual USB powerbank vezetéknélküli töltéssel

Az előző két kütyüt kérheted akár egyben is, a BlitzWolf BW-WP1 ugyanis egy olyan 10.000 mAh-s powerbank, amely vezeték nélkül is tud tölteni, vagyis elég csak rátenni a telefonodat. Az ára is kifejezetten jó, csak 18.99 dollárba kerül a Banggood weboldalán.

BlitzWolf BW-SHP2 WIFI okos hálózati aljzat EU-s csatlakozóval

Egy ilyen okos aljzattal bámilyen kütyüt tudsz távolról ki- vagy bekapcsolni, tehát kifejezetten praktikus. Vezérelhető mobilos alkalmazással, és időzíteni is lehet. Most mindössze 14.99 dollárba kerül ezen a linken.

BlitzWolf BW-AS1 20W Double Driver BT hangszóró (5200mAh)

Ez egy komoly teljesítményű Bluetooth hangszóró, ami gyönyörűen és hangosan szól. A háza alumíniumból van, és 11 óra lejátszásra képes egy töltéssel. Az ára 79.99 dollár, itt tudod megrendelni. (European Direct Mail szállítással vámmentes!)

BlitzWolf BW-SDB1 (60W) 36 colos soundbar hangszóró

Vezetékkel és vezeték nélkül is működő soundbar TV-hez vagy számítógéphez. 6 darab hangszóró van benne, a teljesítmény 60W, és kifejezetten jól szól. Az ára jelenleg 99 dollár, és itt lehet megrendelni. (European Direct Mail szállítással vámmentes!)

Rengeteg minőségi kábelt is gyárt a Blitzwolf, ezeket most nem sorolnám fel, de ezen a linken találsz minden félét.

További remek Blitwolf termékek között pedig itt tudsz böngészni, érdemes szétnézni.

Forrás: Banggood

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid