Magyarországra is betörtek a Google új szolgáltatásai, itt a reklámmentes YouTube és a YouTube Music!

0

Korábban a Google-nek volt számos próbálkozása arra, hogy konkurenciát állítson a Spotify-nak és az Apple Music-nak, tavaly azonban teljesen újragondolták a stratégiát, és útjára indították a YouTube Music-ot. Ez eleinte csak néhány országban volt elérhető, most viszont szélesebb körben is megjelent, köztük Magyarországon. Emellett megérkezett a YouTube Premium is.

YouTube Music

A YouTube Music a Google saját zenestreamelő szolgáltatása, amiből van ingyenes és fizetős verzió. Utóbbi a YouTube Music Premium, ami nem keverendő össze a YouTube Premiummal, erről még lentebb lesz szó.

A YouTube Music már elérhető Androidra és iOS-re is. Az ingyenes verzió sajnos eléggé korlátozott, nem lehet letenni a háttérbe a lejátszást, nem lehet videó nélkül zenét hallgatni, nincs offline opció, vannak viszont reklámok.

A fizetős verzió (YouTube Music Premium) havi 1490 Ft-ba kerül, vagy lehet családi csomagot választani 2290 Ft-ért, ami maximum 6 felhasználót jelent. Ennek a következő előnyei vannak:

  • Nincsenek reklámok.
  • Letehető háttérbe a lejátszás.
  • Kikapcsolt képernyőnél is folytatódik a lejátszás.
  • Beállítható, hogy csak a zene töltődjön le (videó nélkül).
  • Lementhetünk számokat, amik később offline is hallgathatók.

 

YouTube Premium

YouTube Premium egy átfogóbb szolgáltatás, ami a következőket foglalja magában:

  • YouTube Music Premium
  • A normál YouTube is reklámmentes lesz, fog menni a háttérben, és le lehet tölteni videókat későbbi offline lejátszásra.
  • YouTube Originals (saját gyártású filmek és sorozatok)

Ez természetesen kicsit drágább, 1790 Ft lesz havonta, a családi csomag pedig 2690 Ft, és itt is legfeljebb hatan használhatják.

A YouTube Music Premium és a YouTube Premium is az első hónapban ingyenes.

Forrás: YouTube

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid