Képeken a Xiaomi Mi Band 4, hamarosan bemutató!

0

Fotókon már láthattuk a Xiaomi Mi Band 4-et nemrég, most pedig több állítólagos renderkép is kiszivárgott. Nézzük, mit lehet tudni!

A Mi Band 4 már számos alkalommal felbukkant, kapott mindenféle tanúsítványt, tehát valószínűleg már közel a hivatalos bejelentés. Legutóbb a tajvani NCC hivatal tesztelte, és innen is kerültek ki az első fotók, amik teljesen hitelesnek tekinthetők:

Most azonban újabb képek szivárogtak ki, mutatjuk is őket sorban (igen, az első tényleg ennyire homályos, nem nálad van a hiba):

Ezen képek valódisága egyelőre nem megerősített, de egybevágnak a korábbi fotókkal. Amennyiben valódiak, a Xiaomi Mi Band 4 színes kijelzőt kap, ami az egyik legnagyobb újítás lehet. Mint látható, lesz számos új funkció is, például zene vezérlés (vagy akár lejátszó?), és a Xiaomi új hangasszisztensét is támogatni fogja a kütyü. A Xiao AI azonban egyelőre csak Kínában érhető el.

Biztosra vehető a Bluetooth 5.0 támogatás, a pulzusmérő is fejlődni fog, és természetesen ezúttal is lesz egy alap, illetve egy NFC-s verzió, utóbbi valószínűleg csak a kínai piacra. Az ár 30-40 dollár körül indulhat, de erről egyelőre nincs infónk.

Forrás: Slashleaks, via AndroidAuthority

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid