Zeblaze THOR Pro okosóra – 3G, GPS és Android rendszer kedvező áron

0

A Zeblaze óráját még James Bond is megirigyelné, mivel hatalmas kijelzőt és nagy akkumulátort kapott, emellett telefonálhatunk is vele, és még egy 2 MP-es kamerát is belezsúfoltak.

A Zeblaze Thor Pro okosóra 1,53 colos IPS kijelzőt kapott, ami 320×320-as felbontással rendelkezik, és mindezt Gorilla Glass 3 védi. Az óra háza és hátsó része rozsdamentes acélból készült, a szíj pedig a szokásos szilikonból. A kijelzőre rengeteg téma elérhető, mivel több mint 150 óraképből választhatjuk ki a nekünk tetszőt.

A belsejében a négymagos MTK6580 chip dolgozik, amit 1GB memóriával és 16GB belső tárhellyel egészítettek ki. Szerencsére a GPS modult sem hagyták ki, így navigálásra is használható.

NanoSIM-et is fogad, így 2G/3G kapcsolatra képes, és akár telefonálhatunk is vele. Okosórákon nem szokták erőltetni a kamerát, ám itt most beépítettek egy 2 MP-es szenzort, amivel szükség esetén lőhetünk pár képet.

Az akkumulátor jóval nagyobb, mint az átlagos órákban, mivel egy 500 mAh-s telepet kapott. Természetesen rendelkezik a már megszokott WiFi és Bluetooth kapcsolatokkal. Az órán az Android 5.1 átszabott verziója fut, és van rajta Play Áruház is, így telepíthetünk rá különféle appokat.

A Zeblaze Thor Pro okosórát szemmel láthatóan nem csak hívásemlékeztetésre tervezték, hiszen számos komoly funkcióval rendelkezik, ennek ellenére nagyon baráti árcédulát kapott. Jelenleg 79.98 dollárért rendelhető a Tomtop oldalán, ami nettó kb. 21.000 Ft-nak felel meg. Ha szeretnétek egy ilyen okosórát, akkor ezen a linken tudjátok megvásárolni.

Forrás: Tomtop

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid