Egyszerűbb lesz a Messenger, és jön a Dark Mode is

0

Bejelentették a népszerű chat program átalakítását, amiben tisztább és egyszerűbb kezelőfelületet kapunk, ráadásul bekerül a “sötét mód” is.

Az elmúlt évek folyamatos fejlesztései egy kicsit túlzsúfolttá tették a Facebook Messengert, ezért úgy látták, ideje egy kicsit foglalkozni vele, és egyszerűbbre szabni. A hírt maga Mark Zuckerberg jelentette be, miszerint hamarosan megújul az alkalmazás, és megkapja a régóta várt sötét módot is.

Állítása szerint az ilyen programokban kulcsfontosságú az átláthatóság és a gyors kezelhetőség, így teljesen átdolgozzák a Messengert. David Marcus alelnök szerint már régóta dolgoznak a fejlesztésen, és nagyon hamar megkapjuk majd az új változatot.

A kezdőoldalon az eddigi 5 fül helyett csak három marad majd, a játék ikon és a programok ikon eltűnik (kérdéses hogy hova), a középen lévő fényképező gomb pedig felülre kerül. Így marad majd a Chat, a Kapcsolatok, és lesz egy harmadik fül, amely elvileg a helymeghatározással lesz kapcsolatos.

Az új “Dark Mode” nagyon jól fog jönni esti használat esetén, az AMOLED-es kijelzővel szerelt felhasználók pedig energiát spórolhatnak majd vele, ami a mobiljuk üzemidejére lesz pozitív hatással.

Forrás: Androidauthority

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid