Gamer fejhallgató a Xiaomi-tól, mobilokhoz is!

0

A kínai gyártó egyre komolyabban rááll a gamer tartozékokra, és a most kiadott fejhallgató is leginkább a játékosoknak készült, ráadásul USB Type-C csatlakozóval is ellátták, így a jack aljzat nélküli mobilokhoz is tökéletes választás lehet.

A Xiaomi Mi Game headset nem (csak) a zenebolondoknak készült, hanem egy ízig-vérig játékosoknak tervezett termék. Kezdve a külsővel, mely a minimalista dizájnt követi, ám jelen vannak rajta a LED csíkok, ami a játékosoknak szánt termékek alapjellemzője, és természetesen most is mi választhatjuk meg, hogy milyen színben világítsanak. Ha ez még nem lenne elég, akár zenére is változhat a LED-ek színvilága.

Eredetileg PC-hez szoktak készülni az ilyen fejhallgatók, ám itt kétféle csatlakozót kapunk, hiszen a jó öreg jack mellett jelen van az USB Type-C is, hogy használhassuk azokkal a mobilokkal is, amikről már eltűnt a hagyományos 3.5 mm-es csatlakozó.

Nézzük az érdekesebb dolgokat. Virtuális 7.1-es hangzást kínál a füles, amely a gyártó szerint tökéletes arra, hogy a játékokban pontosan halljuk a történéseket, és térben érzékeljük azokat, ezáltal sose tudjon meglepni minket az ellenfél. Oldalanként egy 40 mm-es driver felelős a tiszta hangzásért, és a gyártó szerint nagyon jó minőséget kapunk.

A duál mikrofon zajcsökkentést is kapott, így nagyobb hangzavarban (versenyeken) is tökéletesen hallani fognak minket társaink. A füles párnáit szigetelt anyagból készítették, hogy minél kevésbé hallatszódon be a külvilág, nehogy esetleg elvonja a figyelmünket játék közben.

Számítógépre már elérhető hozzá egy alkalmazás is, melyen keresztül személyre tudjuk szabni a hangzást, és ezzel tudjuk konfigurálni a LED világítást is.

A Black Shark gamer mobil után tehát megérkezett a prémium Xiaomi Mi Game fejhallgató is, ami zenére és játékra egyaránt kiváló lehet, és már rendelhető is a Gearbest oldalán. Az akciós bevezető ár 99 dollár, ami kb. 26.000 Ft-nak felel meg. Ha szeretnél egy ilyet, ezen a linken rendelheted meg.

Forrás: Gearbest

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid