2018. március 23.
Szerviz
Kezdőlap » Xiaomi MiBand

Xiaomi MiBand cikkek

Xiaomi Mi Band 1s és Mi Band 2 fillérekért

Rendkívül népszerűek a Xiaomi okoskarkötői, ami nem véletlen, hiszen a kedvező áruk ellenére egész sok mindenre használhatók, és meglehetősen magas minőséget képviselnek. Most a Mi Band 1s és a Mi Band 2 még a szokásosnál is jóval olcsóbban kapható egy akció keretében, érdemes kihasználni a lehetőséget. A Xiaomi Mi Band 1s az eredeti Mi Band pulzusmérővel felturbózott kiadása. Kijelző ugyan még nincs rajta, de tudja jelezni ... Tovább »

Xiaomi Mi Band 2 okoskarkötő teszt

Pár hete mutatták be a régóta várt Xiaomi Mi Band 2-t, amit szerencsére viszonylag hamar le is tudtunk tesztelni. A tapasztalatokat alább olvashatod. Előzmények, történet A Xiaomi 2014 júliusában mutatta be a Mi Band okoskarpántot, azaz nagyjából 2 éve, és az eszköz hamar óriási siker lett. 2015 első negyedévére a viselhető kütyük piacának második legnagyobb szereplőjévé vált a Xiaomi úgy, hogy mindössze egyetlen ... Tovább »

Már 6 millió Xiaomi Mi Band fogyott

Xiaomi-Mi-Band-1

A Xiaomitól már megszokhattuk a hatalmas sikereket, hiszen a vállalat néhány év alatt a mobilipar legnagyobbjai közé küzdötte fel magát. Most ugyanezt megismételték a viselhető kütyük terén is, ráadásul mindössze egyetlen termékkel, a Mi Band okoskarkötővel. A Xiaomi szóvivője nemrég azt nyilatkozta, hogy már 6 milliónál is több Mi Bandet szállítottak le a készülék megjelenése óta. Ha csak a legutóbbi ... Tovább »

Xiaomi Mi Band teszt

Xiaomi-Mi-Band

Egyre nagyobb a választék a viselhető kütyük piacán, és nem egyszerű döntést hozni, ha egy ilyen eszközre fáj a fogunk. Vannak mindentudó okosórák és akadnak egyszerűbb, mindössze néhány funkcióval bíró fitness kiegészítők is. A Xiaomi Mi Band ez utóbbiak táborát erősíti, ennek ellenére nem csak a sportkedvelőknek ajánlott, hiszen bárki hasznot húzhat ebből a kis kütyüből. A Xiaomi Mi Bandet már lassan ... Tovább »