2018. január 23.
Szerviz
Kezdőlap » Android mobilok » Hatalmas sikert ért el a Huawei
Hatalmas sikert ért el a Huawei
Huawei Mate 10 Pro

Hatalmas sikert ért el a Huawei

A Huawei egyre csak növekszik, mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a legfrissebb eladási mutatóik. Ha így folytatják, hamarosan hosszabb távon is beelőzik az Apple-t.

Nemrég derült ki, hogy a kínai gyártó az év első három negyedévében, azaz január és szeptember között több, mint 100 millió okostelefont értékesített, ami egy nagyon jó eredmény. Éves szinten ezzel még a harmadik helyen áll a vállalat a Samsung és az Apple mögött, de például júniusban és júliusban is sikerült megelőzniük az almás gyártót, és csak idő kérdése, hogy hosszú távon is megszerezzék a második helyet.

A Huawei nemrég mutatta be a Mate 10 modelleket, amelyek igen ütősek lettek, és minden bizonnyal jól is fognak fogyni, jövőre pedig már kettéhajtható mobilt tervez piacra dobni a gyártó. A vállalat vezetője azt is elárulta nemrég, hogy az első helyre pályáznak a mobilpiacon, azaz nem csak az Apple-t, hanem a Samsungot is be akarják előzni.

“Határozottan le fogjuk hagyni őket. Ez a végzetünk. Talán nem vagyok szerény – de senki sem állíthat meg minket.” – mondta Richard Yu.

via AndroidAuthority

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!

Szerző: Szakos Péter

Szakos Péter
Informatikus, online marketinges, újságíró, blogger és a Napidroid.hu alapítója.