2017. december 16.
Szerviz
Kezdőlap » Android mobilok » Ilyen lesz a Samsung Galaxy S8 új felülete
Ilyen lesz a Samsung Galaxy S8 új felülete

Ilyen lesz a Samsung Galaxy S8 új felülete

Érkezett pár friss képernyőmentés a Samsung Galaxy S8 modellek megújult felületéről, és néhány egyéb friss fotónk is van.

Az alábbi képeket a Sammobile tette közzé, és remekül látszik rajtuk, hogy mire számíthatunk az új felülettel kapcsolatban. Ami leginkább szembetűnő, hogy megváltoznak az ikonok, és alul megjelenik a navigációs sáv, ami így már a kijelzőből foglalja el a helyet.

Ezek pedig az újabb fotók a készülékekről. Első ránézésre nagyon fura a dizájn, főleg a rengeteg fekete pöttyel felül. Kíváncsian várjuk, hogy valóban ilyen lesz-e a végleges modell, vagy ezek még csak prototípusok.

És itt egy korábbi kép:

A Galaxy S8 és a Galaxy S8+ bemutatója március 29-én lesz, itt találsz további érdekes információkat a csúcsmodellekről.

via Sammobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!

Szerző: Szakos Péter

Szakos Péter
Informatikus, online marketinges, újságíró, blogger és a Napidroid.hu alapítója.
 • gergő fabriczius

  Na igen. Egy másik cikk alatt kifejtettem már a véleményem. Ez a cikk pontosan tükrözi azt…. a sok fura fekete pötty felül… no comment.

  • Majom Maki

   szenzorok, érzékelők, kamera… vegyél új nokia 3310t azon nincs :D :D

   • hahobase

    Lg G6-on érdekes módon szebben meg tudták csinálni..Az az írisz szkenner is kell ám mint egy falat kenyér..Ugyanaz lesz a sorsa mint a pulzusmérőnek..3 év múlva kiszedik, cserébe az ujjlenyomat-olvasó rossz helyen van..Hátlap közepére, kamera alá nem lehetett volna?
    A felület maga pedig, hát olyan nagyon minimális, szépnek továbbra se mondanám. Pixel féle alap felület fényévekkel szebb..

    • Roli Baki

     A Pulzusmerő a mai napig benne van nem szedtek ki
     De az ujjlenyomatolvaso tenyleg nagyon rossz helyre kerult…

     • hahobase

      És tényleg! Igazad van ;)

 • ROZSE

  ez valami botrányos, hogy mennyire ronda, remélem tényleg csak valami prototípus, és a végleges változatban nem ilyen lesz