A Sony legújabb szenzorával jöhet a Xiaomi Mi 6

0

A tavalyi MWC expón együtt örülhettünk a Xiaomi Mi 5-nek, de idén eddig elmaradt a következő csúcsmodell bemutatója. A Mi 6 csupán kiszivárgott hírek és értesülések formájában tudatja magáról, hogy nagyon is létezik. A legújabb adag infóban többek között a készülék hátlapi kamerájáról tudhatunk meg ezt-azt. 

Egy kínai forrás azt állítja, hogy a telefonnak kétféle változata lesz, az egyik 5.15 colos képernyővel érkezik, a másik pedig a phablet rajongók kedvében fog járni a maga 5.7  hüvelykes kijelzőjével. Mindegyik variáns belsejében a Qualcomm Snapdragon 835 lapkakészlete fog dolgozni, ez az állítás egyébként egybecseng a korábbi pletykákkal.

Koncepció

Ami viszont az újdonság erejével bír, hogy a készülék a Sony IMX400 szenzorát kapja meg, amit a japán gyártó nem olyan régen mutatott be. A három rétegű CMOS érzékelőt megtalálhatjuk az Xperia XZ Premium és XZs mobilokban, amik elképesztő, 960 FPS-es lassított felvételek rögzítésére képesek. Előzőleg a Sony IMX386 szerepelt a szóbeszédekben, aminek azért még mindig több értelme van, hiszen a Sony ugyan miért osztaná meg a szuper új érzékelőjét a konkurenciával ilyen hamar? Ugyanakkor az is lehet, hogy az egyik változat megkapja az egyiket, a másik pedig a másikat.

Az eredeti forrás értelmében a nagyobbik Mi 6 – ami Mi 6 Plus néven jöhet – duál hátlapi kamerát fog kapni. Ami az értesüléseket illeti, a Xiaomi Mi 6-ról azt beszélik, április 16-án mutatják be, szóval addig még biztosan kapunk egy rakás kiszivárgott információt, érdekességet.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid