LG G6 európai ár és megjelenés

0

Eddig csak pletykák voltak az LG G6 európai áráról, most azonban megérkeztek a hivatalos infók, és sajnos van egy rossz hírünk: kicsit drágább lesz a vártnál.

Korábban 700 eurós árról olvashattunk az LG G6-tal kapcsolatban, ám most a német MediaMarkt weboldalán listázásra került a telefon, 750 eurós áron. Ez átszámolva 234 ezer forint, de simán lehet, hogy a 250 ezret is eléri majd a hazai ár. Egyébként a Galaxy S8 várhatóan 800 euróba fog kerülni, azaz nem lesz sokkal drágább a G6-nál.

A megjelenéssel kapcsolatban sem szolgálhatunk túlzottan jó hírekkel. Korábban márciusról lehetett hallani, de eddig csak Dél-Koreában jelent meg a mobil, és Európába minden bizonnyal csak valamikor áprilisban jut majd el.

Az LG G6 egyik fő újítása egyébként az 5.7 colos, 18:9-es Full Vision kijelző QHD+ felbontással, amit kifejezetten vékony keret határol. Emellett említést érdemel még a vízálló kivitel, a megnövelt aksi, valamint a hátlapi duál kamera is. A hardver ugyan nem a legújabb, de a Snapdragon 821 is bőven elég erős. Az LG nemrég meg is indokolta, hogy miért volt igen jó választás ez a processzor.

forrás, via

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Szakos Péter

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid