2018. január 16.
Szerviz
Kezdőlap » Android mobilok » Samsung Galaxy S5 és Note 4 – Folyamatban az Android 6.0-s frissítés
Samsung Galaxy S5 és Note 4 – Folyamatban az Android 6.0-s frissítés

Samsung Galaxy S5 és Note 4 – Folyamatban az Android 6.0-s frissítés

A Samsung Galaxy S5 frissítése nemrég indult meg Dél-Koreában, és most újabb régiókban vált elérhetővé a szoftver. Ezen kívül a Galaxy Note 4 frissítése is már javában folyik.

A Galaxy S5 SM-G900M modellszámú variánsára érkezett meg most az Android 6.0.1-es rendszerfrissítés, ami nagyjából 1.47 GB-nyi adat letöltése után települ. A tulajok megkapják a márciusi biztonsági csomagot, és természetesen a Marshmallow új funkcióit, mint például az energiatakarékos Doze módot vagy a Google Now On Tap keresést. Európában egyelőre még nem bukkant fel a frissítés, de minden bizonnyal már erre sem kell túlzottan sokat várni, remélhetőleg pár héten belül itt is elérhetővé válik az új szoftver.

Note-4-Android-6-0-NapiDroid-03

Az S5 mellett a Note 4 tulajok is örülhetnek, legalábbis az USA-ban, ugyanis a Sprint nevű szolgáltató készülékei frissültek a napokban. A Marshmallow okosságai mellett néhány menő Note 5 fícsör is érkezik, mint például a “screen off memo”, amivel azonnal tudunk jegyzetelni a fekete képernyőre, ha kipattintjuk az S Pent, illetve a megújult Air Command menü.

forrás: Sammobile (1), (2)

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!

Szerző: Szakos Péter

Szakos Péter
Informatikus, online marketinges, újságíró, blogger és a Napidroid.hu alapítója.
 • Abigél Ráhel

  Jó gyorsan ért ide.Egy szégyen a samsung frissítési sebessége…

  • Baku

   mitől lenne szégyen? ezt nem értem hogy miről beszélsz mert Magyarországon ők az elsők akik 6.0-ás Android rendszert behozta ezt igy nem értem hogy mire mondod? :”D

   • Abigél Ráhel

    Ébredj haver nem ők az elsők……

    • Baku

     hanem ki? ha tudod mondjad

     • Abigél Ráhel

      LG…..A G4 en hónapok óta ota elérhető itthon is az MM(Sőt kb már a harmadik biztonsági javítást is megkapta…)..HTC M8,M9 is már régen MM-en fut… a cikket végig is olvastad ?-
      “Európában egyelőre még nem bukkant fel a frissítés, de minden bizonnyal már erre sem kell túlzottan sokat várni, remélhetőleg pár héten belül itt is elérhetővé válik az új szoftver.”

      …:D:D