A Samsung Galaxy S5-re is megindult az Android 6.0-s frissítés

2

Néhány nagyon szerencsés Samsung Galaxy S5 tulajdonos már eddig is élvezhette az aktuális Android rendszert, ám ezek az izolált esetek csak arra voltak jók, hogy tudassák a világgal: a két évvel előtti zászlóshajót sem hagyták magukra a dél-koreai vállalatnál. A várva várt frissítés azonban végre megérkezett, igaz, első körben a Samsung anyaországának lakói örülhetnek.

Jelen pillanatban az SM-G900L modellszámú példányok férhetnek hozzá az új rendszerhez egy dél-koreai szolgáltatón, az LG Uplus-on keresztül. Az Android 6.0.1-es frissítés a már sokszor tárgyalt új funkciók mellett stabilitási fejlesztéseket, sebességoptimalizációt és számos hiba javítását is tartalmazza. A közeljövőben nyilván más országokban is elérhetővé válik az update, érdemes lesz néha megtekinteni a készülék Beállítások menüjét, hátha letölthető már az új rendszer.

galaxy-s5-pic

Samsung Galaxy S5

A Marshmallow nagyjából egy hónappal az S6 modellek után érkezett meg a Galaxy S5-re.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid