1 éves a NapiDroid!

0

2013. 11. 06-án került ki az elő cikk a Napidroidra, és azóta pontosan egy év telt el. Ez nem tűnik soknak, de mégis elég hosszú idő, hiszen napi szinten szerkesztjük az oldalt, ami rengeteg munkát, fáradtságot és odafigyelést igényel. Nézzük, hogy honnan indultunk, és hová jutottunk az elmúlt évben!

A napidroid.hu egy egyszemélyes hobbi blognak indult, és az alapvető célkitűzés az volt, hogy az oldal nevéhez hűen minden napra jusson valami olvasnivaló a zöld robotos rendszer rajongóinak. Ezt nagyrészt sikerült is tartani, és ahogy teltek a hónapok, szépen lassan gyarapodott az olvasótábor.

Időközben jött néhány önkéntes szerkesztő, akik hol gyakrabban, hol ritkábban tesznek közzé híreket, cikkeket, vagy csak úgy kifejtik a véleményüket egy-egy témában, ezzel is színesítve az oldalt.

Az olvasói igényeknek, illetve a lelkes szerkesztőknek köszönhetően az utóbbi időben egyre több írás jelenik meg a Napidroidon, nem ritka, hogy 5-6 cikk is kikerül egy nap. Ráadásul kimondottan frissek is vagyunk, hiszen sokszor az elsők között számolunk be az androidos történésekről. Érdekesség, hogy 1-2 hete jelent meg az 1000. írásunk, ami azért nem rossz egy év alatt. :)

Mostanra már kialakult egy fix olvasótábor, akik napi szinten nálunk követik a híreket, emellett pedig folyamatosan gyarapodik Facebook oldalunk is, ami már több, mint 10.000 rajongót számlál. Ezen kívül büszkék vagyunk arra, hogy voltak olyan írásaink, amik több tízezer olvasóhoz eljutottak, illetve olyan is előfordult, hogy nagyobb gazdasági- és hírportálok hivatkoztak ránk.

Nagyjából itt tartunk most, igyekszünk továbbra is megfelelni az igényeknek, és ennek megfelelően minél érdekesebb és változatosabb olvasnivalót biztosítani nap mint nap.

Mindenkinek köszönjük, akik eddig követtek minket, nagyon jó, hogy ennyire népes tábor alakult ki!

Ha pedig a későbbiekben érdekes cikket olvasol nálunk, akkor ne fogd vissza a lájkokat és a kommenteket, hiszen akkor jó egy közösség, ha aktív! :)

Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid