Hazánkban is elérhető a Google Play Movies!

0

Kilenc újabb – elsősorban európai – országban lett elérhető a Google videotékás szolgáltatása, a Google Play Movies. Ezen államok egyike kicsiny hazánk is, ahol végre mi is élvezhetjük a digitális áruház adta filmes lehetőségeket. Eddig alkalmazásokon kívül csupán zenét és könyveket tudtunk beszerezni a Google Play Store-ból, és úgy fest, hogy a Nexus készülékek innen való megrendelésére jó darabig továbbra sem lesz mód.

Magyar Movies1

A filmekkel kapcsolatban kétfajta lehetőségünk van: letölthetjük őket, vagy ki is kölcsönözhetjük azokat. Ilyen esetben harminc napon belül 48 órán keresztül van lehetőségünk a mozik megtekintésére. A kölcsönzés díjai átlagosan 600 és 1300 forint között mozognak, aki viszont vásárolni szeretne annak mélyebben kell a zsebébe nyúlnia, minőségtől függően az árak akár négyezer forint felettiek is lehetnek. Fontos még szóvá tenni, hogy jelen pillanatban eredeti (javarészt angol) nyelven tekinthetőek meg a filmek, és sajnos nélkülöznünk kell a magyar feliratokat is.  Valószínűleg a lehetőségek gyarapodni fognak a jövőben, de számomra több mint kétséges, hogy nálunk, ahol a torrentezésnek durva hagyományai vannak – tetszik vagy sem, ez így igaz – mekkora sikere lesz a Google szolgáltatásának, pláne úgy, hogy a filmek java csak idegen nyelven elérhető.

Screenshot_2014-11-05-16-52-21

Talán egy csöppet borsosak ezek az árak, vagy nem? Ti mit gondoltok? Fogjátok használni a Google új szolgáltatását? Írjátok meg véleményeteket kommentben!

AndroidPolice

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid