A Vivo X5 Max még az Oppo R5-nél is vékonyabb lesz!

1

Úgy látszik a kínai gyártók újabban megszállottan vékonyítják a telefonjaikat, akár rekordokat is döntögetve. Szeptemberben még az 5.1 mm vékony Gionee Elife S5.1 volt a világ legvékonyabb telefonja a Guinees World Records szerint. Aztán egy hónapra rá az Oppo bemutatta az R5-öt ami letaszította az S5.1-et  trónjáról a maga 4.85 mm-es karcsúságával. És ha hiszitek, ha nem, egy másik kínai brand még ezt is szeretné felülmúlni.

Vivo-X5-Max

A szóban forgó gyártó nem más, mint a Vivo, ami leginkább arról lett híres, hogy elsőként mutatott be készüléket QHD felbontású kijelzővel. Az újdonság az X5 Max nevet viseli , és csupán 4.75 mm vékony lesz. A mobil külseje egy kicsit korábbi – szintén nem túl vastag, 6.3 mm-es – X5-ös elnevezésű modellre fog hajazni. Az készülék pontos méretei a következők: 153.9 x 78 x 4.75 mm.

Vivo-X5-Max (1)

Korábban már jelentek meg pletykák erről az új Vivo telefonról – igaz akkor még 3.8 mm vékonyságot társítottak hozzá -, így egyet mást lehet sejteni a specifikációiról is: 5.5 hüvelykes Full HD kijelző, LTE kapcsolódási képesség, 2 GB RAM, 5 megapixeles előlapi, és 13 megapixeles hátlapi kamera, nyolcmagos processzor (valószínűleg MediaTek), és 4.4.4-es Android KitKat operációs rendszer. Jelen pillanatban még nem tudni, mikor fog a termék megjelenni, mint ahogyan árat sem tudunk, de az minden esetre bizonyos, hogy először Kínában várható a piacra kerülése.

Vivo-X5-Max (2)

Nektek hogy tetszik ez a mobil? Szerintetek meddig lehet elmenni ebben a vékonysági háborúban? Ezek a méretek még rendben vannak, vagy ez már túlzás? Várjuk a véleményetek kommentben!

PhoneArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid