Újabb táblagép érkezhet a HTC-től!

0

A HTC-nek eddig nem volt valami fényes a tabletes pályafutása. A 2011-es Flyer modell bukása után a gyártó elcsendesedett táblagép fronton, de ezen idő alatt megérdemelt sikereket ért el a One M7 és One M8 telefonokkal. Mivel a Nexus 9 révén ismét visszatértek a tablet bizniszbe – ha lehet hinni a Focus Taiwan értesüléseinek – a gyártó tervbe vette egy saját márkajelzésű eszköz piacra dobását. Ez valószínűleg egy Sense tablet lesz, és 2015-re várható.

Állítólag a gyártó pénzügyi igazgatója, Chang Chia-lin is megerősítette a táblagép érkezését, és azt is, hogy a HTC továbbra is nyitott a brandek közötti kollaborációra, (gondolj a HTC/Google együttműködésre a Nexus 9 kapcsán). Akármi is valósul meg ebből, az biztosan nem lesz olcsó. A Focus Taiwan-nak állítólag azt nyilatkozta a gyártó észak-ázsiai részlegének elnöke, Jack Tong, hogy a HTC számára nem nyereséges az olcsó árszegmens, valamint szerinte a hét colos készülékek ideje lassan lejár, napjaink nagy kijelzős okostelefonjai miatt. Ezek alapján le lehet vonni némi következtetést az újdonság méreteiről és áráról.

Szerintetek lesz újabb HTC tablet? És ha igen, akkor az milyen lesz? Ti vennétek tőlük táblagépet? Várjuk kommentjeiteket a témával kapcsolatban!

Pocketnow

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid