1 TB-os tárhellyel is megjelenhet a Samsung Galaxy Z Fold 4

0

Még mindig hónapok választanak el bennünket a Samsung 2022-es hajlítható okostelefonjainak bemutatójától, de már most is folyamatosan hallani mindenfélét a készülékekről. A hírek szerint a dél-koreai gyártó számos fejlesztéssel készül a mobilok kapcsán, amelyek közül az egyik a háttértár méretének növelése lehet. A Sammobile értesülései szerint egészen komoly belső tárhely kapacitással is meg tudjuk majd venni a Samsung Galaxy Z Fold 4-et, és ami azt illeti, a Flip modell esetében is számítani lehet egy nagyobb tárolóval szerelt variánsra.

A Samsung Galaxy Z Fold 4 minden téren ideális lehet majd azoknak, akik kizárólag okostelefont használnak informatikai eszköz gyanánt, és már a háttértár is méltó lesz ehhez a vásárlói igényhez. A Sammobile úgy tudja, az készülék meg fog jelenni olyan verzióban is, ami 1 TB-os tárhelyet kínál jövendőbeli tulajdonosa számára. Ekkora tárhely minden túlzás nélkül elegendő lehet mindenre, még akkor is, ha a bővítés nem lehetséges, márpedig ez valószínűleg továbbra is így fog maradni.

Amúgy nem teljesen idegen a Samsung számára, hogy ilyen óriási kapacitású háttértárral szerelt készülékeket biztosítson a vásárlók részére, hiszen a Galaxy S22 Ultra is megvásárolható 1 TB-os verzióban. Mivel sem a Galaxy S22 sorozat tagjai, sem a hajlítható zászlóshajók esetében nem opció a micro SD kártyás bővítés, a nagy méretű tárolóval szerelt konfiguráció abszolút egy meggondolandó alternatíva lehet a tágasabb helyre vágyók számára.

A jelenlegi generáció esetében 256 és 512 GB-os verziókat lehet vásárolni, ezek továbbra is megmaradnak a soron következő Galaxy Z Fold okostelefonnál. Persze az extra tárhelyért minden bizonnyal komoly pénzt kell majd fizetni, a kérdés már csak az, hogy vajon mennyivel kell majd többet leszurkolni? Az 512 GB-os modell tavaly 1899 dolláros áron került fel a boltok polcaira, ez jelenleg a legdrágább Galaxy Z Fold 3 konfiguráció. Amennyiben a Samsung nem tervezi az árak csökkentését, az 1 TB-os modell legalább 1999 dollárba, vagyis cirka 725 ezer Ft-ba kerülhet, persze nálunk ennél még jóval magasabb is lehet a végső ár.

A Samsung Galaxy Z Fold 4 várhatóan idén augusztusban debütál a Galaxy Z Flip 4-gyel egyetemben, amiről a Sammobile szintén úgy tudja, hogy elérhető lesz nagyobb méretű háttértárral, ebben az esetben egy 512 GB-os modell jöhet képbe, nyilván ugyanúgy vastagabb árazás mellett. Ezért a bizonyos variánsért akár 1100 dollárt, vagyis 400 ezer Ft-ot is eltérhetnek majd, Magyarországon pedig még ennél is többet.

Forrás: Sammobile

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid