10.000 Ft alatt a vízálló Oukitel W1 okosóra

0

Nemrég jelent meg az új Oukitel W1 okosóra, amely a szinte filléres árához képest egész sok mindent tud.

Az Oukitel W1 okosórát egy egyszerűbb OLED érintőkijelzővel látták el, így nagyon alacsony a fogyasztása, a háza pedig vízálló az IP67-es tanúsítvány szerint.

Vibrálással jelzi nekünk, ha esemény van, és segítségünkre lesz, hogy biztosan észrevegyük, ha hívnak minket, vagy ha üzenetet kapunk valamelyik programban, amit támogat (Facebook, Skype, Twitter, WhatsApp stb).

A telefonunkkal Bluetooth 4.0-n keresztül kommunikál, az adatok elemzésében pedig a hozzá készített HeyBand applikáció segít, ami Android 4.4 és iOS 8.0 rendszerektől felfelé kompatibilis. A 170 mAh-s akkuval egészen elképesztő, akár 150 napos készenléti idő is elérhető, ám természetesen ha gyakran használjuk, illetve nézzük az időt, akkor azért gyorsabban lemerül.

Kapott még néhány érdekes extrát, min pl. a pulzusmérőt, az ivás emlékeztetőt, és a mobilunk kameráját akár távolról is irányíthatjuk vele, ami néha nagyon jól jöhet. Tartalmaz játékot is, ami segíthet az unalmas percekben, és az alvásmonitorozás sem maradt ki.

Az Oukitel W1 öt színben érhető el, így biztosan mindenki megtalálja majd a neki tetsző színvariánst.

Az Oukitel W1 a Gearbest oldaláról rendelhető, és most 35.6 dollárba kerül, ami kb. 9.000 Ft-nak felel meg. További részletek és rendelés az alábbi linken:

Forrás: Gearbest

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid