10 ezer Ft alatt a Xiaomi Mi TV Stick

0

Csak nemrég mutatták be a Xiaomi pendrive méretű TV-okosítóját, ami tulajdonképpen egy apró androidos számítógép, és a kütyü olcsóbb kiadása máris olcsóbb lett. Már 10 ezer Ft alatt beszerezhető, ráadásul hivatalos nemzetközi (európai) verzióban, magyar nyelvvel.

A Xiaomi Mi TV Stick két verzióban debütált, az egyik Full HD kimenettel rendelkezik, a másik pedig már a 4K-s. Elsőként az előbbi, olcsóbb modell jelent meg hivatalos nemzetközi kiadásban.

A DHGate akciójában a Xiaomi Mi TV Stick most 30,5 dolláros áron rendelhető a DHXIAOMiTV kupon felhasználásával, ingyenes szállítással, így a végösszeg olyan 9.500 Ft lesz. További részletek és rendelés ezen a linken.

A kupont a rendelés során, a “Use 3rd Party Coupon” szövegre kattintva lehet felhasználni.

Xiaomi Mi TV Stick bemutató

A Xiaomi kütyüjének legnagyobb előnye az apró méretében rejlik, mindössze 9,2 x 3 x 1,5 cm-es, és 28,5 grammot nyom, vagyis simán elfér a zsebedben, bárhová magaddal viheted.

Megkapunk szinte mindent, ami egy médialejátszótól elvárható, van egy Android TV rendszer Google Play Áruházzal és Chromecast támogatással, illetve olyan előre telepített appokkal, mint a Netflix vagy a YouTube. A távirányító pedig hangvezérlést is tud, amivel könnyebb a keresés vagy a Google Asszisztens elérése.

A kütyüben egy 4 magos, 64 bites processzor dolgozik 1 GB RAM és 8 GB tárhely mellett, ami nem tűnik soknak, de médialejátszásra bőven elég. A vezeték nélküli kapcsolódási lehetőségek között pedig ott a kétsávos Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac és a Bluetooth 4.2. Portokból pedig kapunk természetesen egy HDMI-t, illetve egy micro USB-t.

A Xiaomi Mi TV Stick ezen verziója Full HD (1920×1080@60fps) kimenettel rendelkezik, ami nem jelenti azt, hogy ne játszaná le a 4K filmeket, vagy ne lehetne 4K tévéhez csatlakoztatni, de a megjelenítés Full HD-s lesz.

Az újdonság lényege igazából az, hogy olcsóbb, és sokkal kisebb, mint a Mi TV Box, vagyis könnyebb magaddal vinni. A 4K-s verzió egyébként jóval drágább lesz, akár 25-30 ezer Ft-ot is elkérhetnek majd érte, amikor megjelenik.

A DHGate akciójában a Xiaomi Mi TV Stick most 30,5 dolláros áron rendelhető a DHXIAOMiTV kupon felhasználásával, ingyenes szállítással, így a végösszeg olyan 9.100 Ft lesz. További részletek és rendelés ezen a linken.

 

Ha pedig ragaszkodsz a 4K minőséghez, akkor a nagyobb méretű és hagyományosabb kialakítású Xiaomi Mi Box S TV-okosítóra érdemes lecsapnod, ez is akciós most:

  • Xiaomi Mi Box S most csak 46,35 dollár a DHESTVBOX kuponnal előrendelésben (~14.500 Ft).

 

Forrás: DHGate

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid