100 wattos gyorstöltéssel jöhet a Redmi K60 Ultra

0

A tavaly debütált Redmi K60 sorozat a nem túl távoli jövőben egy új taggal fog bővülni, a széria kapni fog egy Ultra kiadást. Ez annyira nem meglepő, mert tavaly a K50 modellekhez is betársult egy ilyen készülék. A nyári meleggel vagy az őszi levélhullással érkezik a készülék, amelynek most néhány lehetséges jellemzője napvilágra került.

A Redmi K60 Ultra valamikor az idei év harmadik negyedében fog megjelenni a legfrissebb értesülések szerint. Az okostelefon belsejében MediaTek Dimensity 9200 lapkakészlet teljesít majd szolgálatot, a borítása alatt található akkumulátor pedig támogatni fogja a 100 wattos gyorstöltést.

Ezek olyan jellemzők, amelyek alapján a mobil nem igazán lesz méltó az Ultra utótagra, hiszen a jelenlegi Pro modell lapkakészlet és gyorstöltés szempontjából is meghaladja ezt az állítólagos készüléket. Abban ugyebár Snapdragon 8 Gen 2 zakatol, az 5000 mAh kapacitású telepet pedig akár 120 wattos adapterekkel is etethetjük.

Visszatérve cikkünk tárgyához, ez a korábbi K50 Ultrához képest sem annyira számít monumentális előrelépésnek, hiszen már abban is Snapdragon 8+ Gen 1 duruzsolt és a 120 wattos töltés is adott volt. Amiben a Redmi K60 Ultra mégis előrelépést jelenthet, az az, hogy a 6,67 colos OLED képernyője 120 helyett 144 Hz-es képfrissítést kínálhat, 2712 x 1200 pixeles felbontás mellett.

Persze ezeket az értesüléseket még véletlenül sem erősítették meg hivatalos forrásból, illetve forrásuk csupán egyetlen szivárogtató, tehát nem érdemes készpénznek venni az olvasottakat. Egy fejlesztés alatt álló telefon még rengeteget változhat a bemutató napjáig, és a cégek több különböző prototípussal kísérleteznek egyszerre.

2023 harmadik negyedéve még odébb van, addig még lesznek bőven érdekességek a Redmi jóvoltából. Az egyik például a Redmi Note 12 Turbo, amely méretes, 5500 mAh kapacitású, 67 wattos töltéssel táplálható akkumulátorral, valamint Snapdragon 7 Gen 2 chipsettel lép majd a nyilvánosság elé.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid