Cafago akciók: Anet A8 Plus 3D nyomtató és Ulefone Uwatch 2

0

A hatalmas novemberi leárazásokban részt vesz a Cafago webáruháza is, amelynek kínálatából kiemelkedik két termék. Az egyik egy funkciókban gazdag háromdimenziós nyomtató, mellyel szinte bármilyen elképzelés megvalósítható, műanyag formába önthető. A másik készülék pedig egy filléres, ám árához képest jól felszerelt okosóra, ami nem mellesleg még jól is néz ki.

Anet A8 Plus

Az Anet A8 Plus az árazása alapján egy felső-középkategóriás háromdimenziós nyomtató, amelyet most hatalmas kedvezménnyel szerezhetnek be a hobbi iránt érdeklődő olvasók. A készülék a szokásosnál jóval nagyobb idomok nyomtatására is alkalmas, ezek akár 300 x 300 x 350 mm méretűek is lehetnek. A szerkezet rendkívül strapabíró, alumíniumból készült vázat kapott, és a mérnökök arra is gondot fordítottak, hogy a készülékkel végzett munka a lehető legbiztonságosabb legyen, és ez alatt nem csupán a felhasználó épségét, hanem az elvégzett munka eredményének megőrzését is értjük.

Ha netán egy áramkimaradás keresztbe tenne a terveinknek, a készülék képes pontosan onnan folytatni a munkát, ahol abbahagyta, így nem vész kárba az értékes töltőanyag, ami lehet akár PLA, ABS, HIPS, vagy akár TPU is. Amennyiben a szeretnénk a nyomtató akár egészen gyorsan is képes végezni a dolgát, egészen pontosan 120 mm/másodperc sebességgel, bár a gyártó szerint ajánlatos a 30-60 mm/s tempónál maradni.

Az eszköz vezérlése bármilyen Windows vagy Mac operációs rendszert futtató számítógép segítségével megoldható, és akkor sem kell pánikba esni, ha nem vagyunk rutinosak a vektorgrafikus tervezésben, az internet kvázi végtelen forrásanyaggal rendelkezik. Az Anet A8 Plus háromdimenziós nyomtató most 169,99 dolláros áron rendelhető a Cafago EU raktárából, a kedvezmény november 30-ig él. További műszaki jellemzők és megrendelés erre a linkre kattintva!

Frissítés: az Anet A8 Pro elfogyott, helyette a Creality 3D Ender-3 Pro készüléket ajánljuk, ami kicsit drágább, de egy komolyabb típus. 224,99 dollárért rendelhető EU raktárról ezen a linken.

Ulefone Uwatch2

Az Ulefone Uwatch2 ahogyan a bevezetőben is említettük nem csupán jól néz ki, de felszereltségét illetően sem kell szégyenkeznie. Kapásból ott van az 1,33 colos IPS LCD képernyő, amin 240 x 240 képpont sorakozik, így nem csupán éles lesz a kijelző, de a felhasznált panel technológiája miatt telt színekre is számítani lehet. A készülék nem kizárólagosan a sportolás szerelmesei számára készülti, de tagadhatatlanul rendelkezik néhány olyan funkcióval, amelyekből az aktív életet élő profitálhatnak majd a legtöbbet. Az óra képes számolni a megtett lépéseket, a pulzust, az elégetett kalóriákat, illetve számos sport üzemmóddal rendelkezik, ezekkel még hatékonyabbá válik az edzés, illetve szinte bármilyen mozgásforma.

Bár a készüléket nem érdemes magunkkal vinni a víz alá, sem a tusolóba, azért rendelkezik némi ellenállással a folyadékokkal szemben, ennek megfelelően kapott is egy IP67 besorolást. Ez inkább a fröccsenő vízzel szemben jelent védettséget, de azért jól fog jönni a hétköznapok során. Az Ulefone Uwatch2 természetesen párosítható bármilyen okostelefonnal vagy táblagéppel, és miután létrejött a kapcsolat az óra megjeleníti a különböző alkalmazások értesítéseit,  gondoskodni fog arról, hogy ne maradjunk le semmilyen fontos dologról.

Az okosóra üzemidejével is elégedettek lehetünk, a fémből készült burkolat belsejében lévő mindössze 180 mAh kapacitású akkumulátor képes akár 25 napos készenléti időt biztosítani, aktív használat mellett pedig 7-10 napos felhasználásra lehet számítani. Az Ulefone Uwatch2 mindössze 31,71 dolláros áron rendelhető a Cafago webáruházából, a készlet erejéig. További információk és megrendelés ezen a linken!

Forrás: Cafago

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás
NapiDroid