Állítólagos képeken a Sony Xperia 3, ez lehet a gyártó új csúcsmobilja

0

Habár a Sony mobilos részlege legutóbb 32 százalékos csökkenést könyvelhetett el az eladásokban, ez cseppet sem szegte kedvüket, és a japán gyártó gőzerővel dolgozik a következő csúcskategóriás okostelefonján. A legújabb zászlóshajó állítólag már elérte a végleges formáját, és ha hihetünk kínai forrásainknak, Xperia 3 néven kerül majd bemutatásra. A készülékről kiszivárgott két kép is, melyek autentikussága jócskán megkérdőjelezhető, ám mégis felvetnek néhány érdekes kérdést.

A japánok telefonjáról az a hír járja, hogy a belsejében Qualcomm Snapdragon 865 lapkakészlet fogja húzni az igát, ebben mondjuk semmi meglepő nincs, a Sony mindig az elérhető legjobbat teszi az éppen aktuális zászlóshajóba. Az viszont annál érdekesebb, hogy az állítólagos képen pózoló készülék hátlapja hajlított, míg az előlap teljesen sima. Ha netán elöntött benneteket a nosztalgia, az egyáltalán nem a véletlen műve, hiszen ha az Xperia 3 valóban így fog kinézni, formaterve sokban meríthet az Xperia Arc dizájnjából, amit nagyjából nyolc évvel ezelőtt mutattak be.

A képernyő továbbra is szélesvásznú marad 21:9 képaránnyal, és sokak örömére a CinemaWide kijelzőt nem fogja elrondítani semmilyen szenzorsziget vagy hasonló, az előlapi kamera a felső káván foglal majd helyet. A képernyő gyártásakor továbbra is OLED panelt használhat a japán vállalat, ugyanakkor már nagyon sokan várnak arra, hogy a Sony végre előrukkoljon egy 90 Hz-es képfrissítési rátával rendelkező megjelenítővel, ki tudja, talán most ez is megtörténik. Ami a többi specifikációt illeti, az Xperia 3 bizonyos piacokon 5G modemmel lesz kapható, a hátlapon triplakamerás képrögzítő egység viríthat, és számíthatunk még több Video Creator funkcióra. Természetesen az itt látható képek messze nem hivatalosak, egyelőre érdemes némi fenntartással kezelni a látottakat.

Az Xperia Arc egyébként így nézett ki:

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid