12 év után búcsúzik a Huawei P sorozat, új nevet kapnak a Huawei zászlóshajók

0

A kínai gyártók között mintha lenne újabban egy tendencia a megújulás, a felfrissülés célzatával. Ott van például a Redmi és a Realme, amelyek új szériákat indítottak (Turbo és P), mások pedig, mint a Huawei, átneveznek egy már befutott termékcsaládot. Az új P70 készülékek ugyanis a Pura 70 névre fognak hallgatni – derült ki hivatalos forrásokból.

Egyre több minden derül ki a Huawei soron következő zászlóshajóiról, és ezek közül kettőt a gyártó is megerősített. Az egyik a háromszög alakú kamerakiépítés, a másik pedig az okostelefonok elnevezése, amely mostantól Pura lesz. Vagyis a közeljövőben debütáló sorozat a Huawei Pura 70 névre fog hallgatni.

Ezek az értesülések nem holmi szivárogtatótól, hanem közvetlenül a gyártó fejétől, George Yu-tól származnak, aki megerősítette, hogy a P-szériás modelleket mostantól ezen az új néven kell majd szólítani.

“2012-ben piacra dobtuk a Huawei P sorozatú mobiltelefonokat. Az elmúlt 12 év során fogyasztók százmilliói használták termékeinket, hogy számtalan csodálatos pillanatot megörökítsenek, megörökítsék az élet szépségét. Még egyszer köszönjük minden fogyasztónak, aki támogatott minket, köszönjük.”

“Ma a HUAWEI P sorozatot HUAWEI Pura névre frissítjük, új hozzáállással útnak indulva. Mindig is ragaszkodtunk a high-end, az egyszerűség és a tisztaság tervezési koncepciójához, és termékeinkben integráljuk a technológiát, a divatot és a művészetet. Létrehoztunk egy még egyedibb és modernebb esztétikus dizájnt, hogy a láthatatlan szépség is felfedezhető legyen merész képzelőerővel!”

Az új széria az alábbi modellekből állhat a hírek szerint:

  • HUAWEI Pura 70
  • HUAWEI Pura 70 Pro
  • HUAWEI Pura 70 Pro Plus
  • HUAWEI Pura 70 Ultra

A Pura Soul a purity, vagyis a tisztaság kifejezésre utal, amely egyrészt célzás a készülékek letisztult dizájnjára, ugyanakkor egy hármas egységet is megtestesít, amely stílust, a felsőkategóriás technológiát, illetve a divatosságot hozza össze egyetlen termékben. A Huawei Pura 70 modellekhez készült egy rövid beharangozó videó is, amely az okostelefonok 5 alappillérét is sorra veszi.

Ezek a szenvedély, a tisztaság, a stílus, a kreativitás, illetve a klasszikus értékek, amelyek mind megtestesülnek majd az új zászlóshajókban – legalábbis a gyártó álláspontja szerint. A videó utal a készülékek háromszög alakú kameraszigetére is. A mobilokat közvetlenül nem mutatják meg, de hamarosan megtörténhet a hivatalos leleplezés.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid