Hivatalos: a Galaxy AI jön a Samsung Galaxy S22, a Tab S8, a Z Fold 4 és a Z Flip 4 modellekre is

0

A Galaxy AI egy mesterséges intelligencia funkciókat magában foglaló csomag, amelyet a Samsung a Galaxy S24 szériával együtt mutatott be. Ez később megérkezett a 2023-as zászlóshajókra is, így összesen 100 millió felhasználó élvezheti az MI adta lehetőségeket. Most pedig a Samsung megerősítette, hogy a 2022-es zászlóshajó modellek is megkapják ezeket az új funkciókat.

A Samsung Galaxy AI eljut tehát a Samsung Galaxy S22, a Galaxy S22+, illetve a Galaxy S22 Ultra készülékekre egyaránt. A mesterséges intelligencia funkciókat eljuttatják a Galaxy Z Fold 4 és Galaxy Z Flip 4 modellekre is, ráadásul a táblagép tulajdonosok szintén örülhetnek, mert a Samsung Galaxy Tab S8, a Galaxy Tab S8+, és a Galaxy Tab S8 Ultra is megkapja a Galaxy AI-t.

A mesterséges intelligencia funkciók a One UI 6.1 frissítéssel érkeznek meg az említett eszközökre, és az összes korábban bemutatott opció eljut rájuk, vagyis elérhető lesz az Élő Fordítás, a Háttérkép Generáló, az összes többi lehetőséggel együtt.

A Samsung ígérete szerint a Galaxy AI terjesztése a támogatott készülékekre májusban kezdődik. Az összes mesterséges intelligencia funkciót ingyenesen lehet majd használni egészen 2025 végéig. Hogy azután mi lesz, azt egyelőre nem tudni. Lehet külön meg kell őket majd vásárolni, vagy az is lehet, hogy valamilyen előfizetéses konstrukció mellett biztosítják a hozzáférést, de ez egyelőre csak találgatás.

Nem hivatalos forrásokból arról is hallani, hogy 2021-es modellek is megkapják a funkciók egy részét. A Samsung Galaxy S21, a Galaxy Z Flip 3 és a Galaxy Z Fold 3 például csak a karikázással való keresést és a Magic Rewrite funkciót kapják meg, de ezt még egyelőre a Samsung részéről nem erősítették meg hivatalosan.

Forrás: Samsung

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid