12 GB RAM-mal és 1 TB tárhellyel is megjelenhet a Samsung Galaxy S10

0

A Galaxy S9 inkább csak a kötelező újításokat hozta az S8-hoz képest, semmi forradalmit, az S10 széria azonban sokkal komolyabb fejlesztésekkel kecsegtet. A legfrissebb hírek szerint pedig a legdurvább kiadás elképesztő RAM és tárhely kapacitással érkezhet.

Korábban is hallhattunk mér pletykákat egy 12 GB RAM-mal ellátott Galaxy S10 verzióról, most azonban egy újabb, kínai forrás erősítette ezt meg. A forrás szerint ráadásul ez a készülék nem kevesebb, mint 1 TB-os belső tárhellyel jöhet.

Csak egy koncepció

Összesen 4-féle Galaxy S10-re számítunk, lesz egy lapos kijelzős “Lite” verzió, egy normál és egy Plus kiadás, valamint egy spéci, 5G-s változat, ami jó eséllyel csak Dél-Koreában lesz kapható. Utóbbi egy nagyobb, 6,7 colos kijelzővel érkezhet, és minden bizonnyal ebből készül majd egy 12 GB RAM-os kiszerelés.

Úgy tudjuk, hogy az összes S10 verzió szinte keret nélküli kijelzővel jön, amelyen nem lesz notch, csak egy lyuk a kamerának a bal felső sarokban. A meghajtásról a Snapdragon 8150 és az Exynos 9820 gondoskodik majd régiótól függően, és a bemutatóra valamikor február végén kerülhet sor.

Via BGR.in

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

A Napidroid.hu alapítója.

NapiDroid