Megelőzheti a Samsungot a Huawei a lyukas kijelzős mobiljával

0

Tovább folytatja agresszív hadviselését a Huawei a Samsung ellen, és már nem csak másolásról van szó, hanem hogy hamarabb tegyék meg azt a lépést, amit a dél-koreai vállalat tervez.

Egészen elképesztő eredményeket produkált az utóbbi években a Huawei, és úgy tűnik, hogy megjött az önbizalmuk is. A gyártó új Mate 20-as szériája gyakorlatilag végeláthatatlanul söpri be az elismeréseket, a kassza pedig csak úgy roskadozik a sok bankótól.

Ennek ellenére nem akarnak a babérjaikon ülni, és fél szemüket folyamatosan a – most még – piacvezető dél-koreai vállalaton tartják. Miután a Samsung bejelentette az Infinity-O kijelzős megoldását, csak idő kérdése volt, hogy mikor ékezik hasonló a Huawei-től, és úgy tűnik, hogy nem is kell tovább várnunk.

A gyártó a Weibón tette közzé a fenti képet, ami szerint még decemberben bemutatnak egy új mobilt, amelynél a kamerának a készülék bal felső sarkában található lyuk ad majd otthont. Elvileg a Samsung is ekkor mutatja be Galaxy A8s-t, így elképzelhető, hogy csak napok döntenek majd a versenyfutásban.

Érdekesség, hogy korábban a Huawei azt állította, hogy a hajlítható mobiljuk is hamarabb kerül majd piacra, ám ezek a hírek mára teljesen elapadtak. A verseny persze tovább zajlik a két óriás között, és egyelőre a kínai cég vezetői lehetnek elégedettebbek. Szerencsére azonban a Samsungot sem kell félteni, és bizonyára bőven van még puskapor a tarsolyukban.

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

NapiDroid