120 Hz-es kijelzővel jöhet a OnePlus 8 Pro

0

A OnePlus idén májusban megörvendeztetett minket egy 90 Hz-es kijelzővel rendelkező okostelefonnal, mégpedig a OnePlus 7 Pro-val, és amikor bemutatták szeptemberben a OnePlus 7T-t, a vállalat munkatársai bejelentették, hogy a készülékeik a jövőben mind nagy képfrissítésű Fluid AMOLED megjelenítővel fognak érkezni. Ezek alapján feltételezhető lenne, hogy a OnePlus 8 széria is 90 Hz-es képernyővel jelenik majd meg, de ha hihetünk a legújabb pletykáknak, akkor 120 Hz-es megjelenítőt kaphat a OnePlus 8 Pro.

Egy bizonyos ipari szivárogtató, Max J. Twitter profilján megosztott egy képet “Be a Pro” szöveggel, amiről sokan azt gondolták a Samsung Galaxy S11 képernyőjére, vagyis annak képfrissítési rátájára utal (mivel az illető főleg Samsung hírekkel foglalkozik). A szóban forgó úriember azonban tisztázta a félreértést, és közölte, hogy igazából a OnePlus 8 Pro-ra gondolt. Amennyiben ezek az értesülések valósnak bizonyulnak, úgy ez lehet a kínai gyártó első okostelefonja ilyen magas képfrissítéssel.

Egyelőre hosszú hónapok választanak el minket a OnePlus 8 telefonok bemutatójától, ugyanakkor ha emlékeztek, már volt szerencsénk megtekinteni őket az előző hónap folyamán, legalábbis renderelt képeken. Ezeken a két készülék szinte teljesen hasonló formatervvel rendelkezik, és mindkettőnek van egy apró lyuk a képernyőjén, amiben vélhetően az előlapi kamera foglal helyet. A nagy különbség az, hogy a OnePlus 8 Pro a hátlapon összesen négy kamerával büszkélkedhet, míg a normál kiszerelés tripla kamerás képrögzítő egységet kaphat.

Persze azért egyelőre nem érdemes nagy összegben fogadni ezeknek a képeknek a hitelességére, hiszen a bemutató idejéig akár gyökeresen megváltozhatnak a telefonok, no meg persze arra sincs biztosíték, hogy amit eddig tudunk róluk, az teljes mértékben autentikus. Mindenesetre mi követni fogjuk az eseményeket, utánajárunk minden szóbeszédnek, és tudósítani is fogunk róluk. Nektek bejönne, ha 120 Hz-es képfrissítési rátával rendelkező kijelzője lenne a OnePlus 8 Pro-nak?

Forrás: GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid