Jönnek a Redmi Note 11 mobilok: 120 W-os töltés és 144 Hz-es kijelző

0

Az idén májusban debütált Redmi Note 10 és Note 10 Pro remekül teljesítenek a piacon, de természetesen a színfalak mögött már készülnek az újabb modellek. A következő generációról árult el néhány részletet Digital Chat Station, a Weibón tevékenykedő szivárogtató, akinek állítása szerint a Redmi Note 11 modellek villámgyors töltéssel és magas képfrissítési rátát kínáló képernyővel érkeznek majd.

Az ázsiai bennfentes úgy tudja, hogy a Redmi Note 11 sorozat egy vagy több tagja támogatni fogja a 120 W-os gyorstöltést, illetve szó esett még Qualcomm Snapdragon 778G lapkakészletről és 144 Hz-es kijelzőről is. Főleg a gyorstöltés lesz komoly előrelépés, mert a jelenlegi generáció esetében 67 W a plafon, és azt is csak a Pro modell tudja.

Ha a Redmi Note 11 modellek valóban megkapják a 120 wattos gyorstöltést, akkor ezeket a készülékeket lehet majd a leggyorsabban tölteni a Redmi kínálatában. Ez a technológia egyelőre csupán néhány zászlóshajó esetében támogatott, mint például a Mi 11 széria egyes tagjai vagy a MIX 4. Amennyiben a Redmi Note modellek továbbra is az ár/érték bajnokság győztesei akarnak lenni, és az új generáció tagjai sem lesznek drágábbak 350 dollárnál, a gyorstöltés és a többi pletykált jellemző igencsak vonzóvá teheti az újdonságokat.

Redmi Note 10 Pro

Arról sajnos nem szól a fáma, hogy mikor jelenhetnek meg a Redmi Note 11 modellek, de valószínűleg idén már nem fogunk találkozni velük.

Ez is érdekelhet: 

Forrás: GizChina

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid