Hivatalos premierdátumot kaptak a Google Pixel 6 mobilok

0

A Google végre hivatalosan is bejelentette, hogy mikor mutatja be a Pixel 6 és Pixel 6 Pro készülékeket. A debütálásra a Pixel Fall Launch esemény keretein belül kerül sor, amelyet október 19-én tartanak.

A hírek szerint az esemény ezúttal kizárólag a Pixel 6 készülékekről fog szólni, más terméket nem mutatnak be, ugyanakkor az Android 12 frissítések is ekkor indulhatnak majd a korábbi Pixel telefonokra. Az új zöld robotos rendszer egyelőre csak a fejlesztőknek szánt AOSP verzióban jelent meg, a hétköznapi felhasználóknak csupán egy ígéret jutott, mely szerint a következő hetekben sor kerül a megjelenésre.

A Google Pixel 6 mobilok külalakja már jó ideje ismert, de nem csupán a formaterv miatt, hanem a belbecs okán is érdekesek lesznek az újdonságok. A Google zászlóshajóiban ugyanis már egy házon belül fejlesztett Tensor chip végzi majd a számításokat, amely a Samsunggal közösen készült, de a kameraszenzorokat is a dél-koreai gyártó biztosítja. Az okostelefonok várható ára és elérhetősége egyelőre nem ismert, de ezeket minden bizonnyal részletezni fogják a bemutató napján.

Forrás: Google

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid