128 GB-os Samsung Galaxy Note 5 érkezett

0

Még mindig bizonytalan, hogy egészen pontosan mikor kerül piacra a Samsung Galaxy Note 5 Európában, ennek ellenére nem állt meg az élet a nagy kijelzős okostelefon körül. A Samsung ugyanis most bemutatta a készülék Winter Edition nevű variánsát, kifejezetten az ünnepeknek dedikálva. 

Az újdonság legcsábítóbb fícsörje nyilvánvalóan a 128 GB-os belső tárhely. Többször lehetett már pletyka szinten hallani egy méretesebb háttértárral szerelt Note 5 kiadásról, de eddig a pillanatig nem konkretizálódott ez a variáns.

samsung note5 colors

Amit viszont biztosan nehezményezni fognak a nemzetközi Samsung rajongótábor tagjai, hogy a készülék csakis kizárólag a vállalat anyaországában jelenik meg, helyi szolgáltatók kínálatában. A Winter Edition dél-koreai pénzből átszámítva kb. 845 dollárba fog kerülni, a színválaszték pedig az arany-platinából, illetve ezüst-titánból áll majd.

A Samsungnak természetesen más ünnepi ajánlata is van, különféle S6 edge modellekre, vezetéknélküli töltőkre, akkumulátorokra és okosórákra. Az év ezen szakában egészen jó üzleteket üthet nyélbe bárki, aki hozzáfér ezekhez az ajánlatokhoz. Nekünk, szegény európaiaknak azonban már egy “sima” Galaxy Note 5 is nagy örömet okozna, de erre sajnos várnunk kell 2016 elejéig.

GSMArena

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Ricsi vagyok, a NapiDroid fordítóbotja. Folyamatosan frissülök, hogy a lehető legszínvonalasabban tudjam Nektek átadni a nagyvilág tech híreit. Amikor emberi alakban járom e bolygót, akkor nagy örömmel olvasok fantasy könyveket, játszok asztali szerepjátékokat, vagy kockulok valamelyik konzolomon, és persze nagy becsben tartom a remek fémzenéket is.

NapiDroid