13 éves a Bangood webáruház, remek akciók és játékok indultak!

0

A Banggood webáruház komoly fejlődésen ment át 2006-os indulása óta. Most a születésnap alkalmával az áruház felületét modernebbé teszik, és elárasztanak minket a kedvezmények, az akciók és a játékok.

Kína 4. legnagyobb online értékesítési felületén a választék is bővülni fog a divat szekcióval, ami nagy számú ruházati termék megjelenését vetíti előre.

Az akciós időszak előkészületei már augusztus 27-én megkezdődtek, de szeptember 9-én fognak az események komolyabban felpörögni, melyek szeptember 12-én érnek véget.

Hívd meg a barátaid, alkossatok csapatot és nyerjetek értékes ajándékokat, vagy akár 10.000 dollárt!

A  születésnap alatt regisztrálók egy 200 dolláros bónuszcsomagot kapnak kezdésnek, ami szintén nem piskóta.

Érdemes naponta itt bejelentkezni és bezsákolni az extra pontokat, melyeket a vásárlásokhoz lehet felhasználni, így csökkentve a termékek árát.

Szóval ne feledjétek, az akció már elindult, de még nem késtetek le semmiről, keressétek fel a Banggood születésnapi oldalát és csemegézzetek.

Kezdésnek egy nagyon jó ajánlat. Korlátozott számban a Xiaomi Redmi Note 7 Global verzió 223,92 dollár helyett a BGRN713P kódot megadva most 149,99 dollárért bezsákolható (vámmentes szállítás: EU Priority Line).

A mobilos alkalmazás is új köntöst kap, töltsétek le és használjátok minden nap.

Ez is hasznos lehet: Banggood magyar útmutató (regisztráció, rendelés)

Forrás: Banggood

Kövesd te is a NapiDroid.hu-t a legfrissebb androidos hírekért!
Megosztás

About Author

Kastély Béla

A jövő mindig attól függ, hogy mit teszünk meg a jelenben.

NapiDroid